
Η ενημέρωση της Δόξας για την αναβολή
Η δραμινή ΠΑΕ ενημέρωσε για τις κινήσεις που έγιναν, μέχρι να αποφασιστεί η αναβολή του αγώνα με Καραϊσκάκη.
Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραΐσκάκης (15.00), ο διαιτητής της αναμέτρησης Πέτρος Τσαγκαράκης του συνδέσμου Χανίων, μαζί με τους βοηθούς του Αντώνη Αναστασάκη (Χανιά) και Γιάννη Κοκμοτό (Δωδεκανήσου) και τον τέταρτο διαιτητή Άγγελο Αγγελάκη (Μακεδονίας), επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο οποίος κρίθηκε επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Έπειτα από αυτή τη διαπίστωση ο αγώνας αναβλήθηκε.
Οι δύο ομάδες θα παραστούν αύριο, την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Δόξας και αν αυτό κριθεί κατάλληλο, τότε θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα από την περιφέρεια και τον Δήμο Δράμας. Σε αυτά υπάρχει απάντηση από την περιφέρεια και το Δήμο ότι αδυνατούν να συνδράμουν στις ενέργειες των ιθυνόντων της ομάδας, για καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη, οπότε και προβλέπεται ύφεση των καιρικών φαινομένων.
Επίσης υπάρχει και η βεβαίωση της γεωπόνου ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει ο καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου και σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, τότε κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη ζημιά ο χλοοτάπητας.
Δούμτσιος για το σκοράρισμα
Ήρθα σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα
Οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του Κώστα Δούμτσιου από τον Αιγινιακό στη Δόξα Δράμας. Ο 21 ετών επιθετικός, όπως αναμενόταν, μετέβη τη χθες Δευτέρα (07/01) στη Δράμα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε:
«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης της απόκτησης του Κώστα Δούμτσιου.Ο Δούμτσιος γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1997. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στον Μ. Αλέξανδρο Κιλκίς. Το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιό υπέγραψε στον Εθνικό Γαζώρου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Αιγινιακό.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Η Δόξα είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».