Νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

0
2041

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου καλωσορίζει τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου που σύντομα αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα.
Τα νέα μέλη είναι ο κ. Τζέγας Γεώργιος (συνταξιούχος ιατρός) με αναπληρώτρια την κα Ζαμανοπούλου Χρυσούλα (συνταξιούχος ΟΑΕΕ) και ο κ. Γεωργιτσόπουλος Χρήστος (συνταξιούχος ΟΣΕ) με αναπληρώτρια την κα Σιδηροπούλου Σοφία (ελεύθερη επαγγελματίας). Την ίδια στιγμή τα μέλη που αποχωρούν από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι η κα Πουλή Αμαλία (συνταξιούχος νοσηλεύτρια) με αναπληρώτρια την κα Βατσαλίδου Δέσποινα (κτηματομεσίτρια) και η Τσακιρίδου Αικατερίνη (δικηγόρος) με αναπληρώτρια την κα Θεοδωρίδου Αθανασία (οδοντίατρος).
Η διοίκηση του νοσοκομείου στην ανακοίνωσή της αναφέρει σχετικά: «για τα νέα μέλη του ΔΣ ευχόμαστε εποικοδομητική θητεία σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για να πάμε ακόμα πιο μπροστά, ταυτόχρονα ευχαριστούμε θερμά για το έργο τους και την ευγενέστατη υποστήριξη τους στο μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στην παραίτηση και την αποχώρηση τους τα μέλη που αποχωρούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ