Νέα συμφωνία για την τύχη της Δόξας- Άκυρη η συμφωνία με τους Κύπριους – Ετοιμάζεται νέα με ελληνες επιχειρηματίες

0
976

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει σχετικά με τις νέες αλλαγές για τις εξελίξεις στο σηριαλ με την αλλαγή ιδιοκτησιακού. Αρχικα ενημερώνει ότι η ανακοινωμένη συμφωνία με τον Κυπριακό όμιλο δεν είναι σε ισχύ ενώ η ομάδα περνάει σε νέα χέρια, έλληνα επιχειρηματία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας: «ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ «ΔΡΑΜΑ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ – Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι επήλθε καταρχήν έγγραφη – οριστική συμφωνία για αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς  και στο προσεχές διάστημα θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε Όμιλο Ελλήνων Επιχειρηματιών. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση σε συνέντευξη Τύπου όλου του αγωνιστικού και λειτουργικού πλάνου τριετίας της νέας διοίκησης».

Επιπλέον, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας εξέδωσε ευχαριστήριο προς τους δύο προπονητές που το τελευταίο διάστημα προπονούσαν την ομάδα. Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση έχει ως εξής: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΕΦ – Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι οι κ.κ. Ιωακείμ Ιωακείμ και Μπόρτσε Τζούρεφ προσήλθαν στα γραφεία της ομάδας και ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους, πράγμα που αποδέχτηκαν , προκειμένου να  εξυπηρετήσουν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα τους ευχαριστεί για την ολιγόχρονη παρουσία τους, έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αναφορικά με την εν γένει προσωπικότητα και ευπρέπειά τους. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η απογευματινή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ19, Χρήστου Αθανασιάδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ