Νέος Δήμαρχος του Δήμου Δοξάτου ο Δημήτρης Καραμπακάλης

0
992

Επαληθεύτηκαν όσα έγραψαν τα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, στο φύλλο της Παρασκευής, για τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας στο Δήμο Δοξάτου. Τα επτά μέλη της δημοτικής παράταξης του εκλιπόντος δημάρχου Θέμη Ζεκερίδη, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας την δεύτερη συνάντησή τους (η πρώτη άτυπη συνάντηση έγινε την περασμένη Τετάρτη) και με ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης, όπως προβλέπεται, ανέδειξαν το νέο Δήμαρχο Δοξάτου, που θα είναι ο κ. Δημήτρης Καραμπακάλης.
Οι υποψήφιοι ήταν δύο ο κ. Δημήτρης Καραμπακάλης ο οποίος τελικά στην ψηφοφορία που έγινε έλαβε 5 ψήφους και ο κ. Γιάννης Καγγελίδης ο οποίος στην ίδια διαδικασία έλαβε 2 ψήφους.
Ο κ. Καραμπακάλης είναι πλέον ο νέος Δήμαρχος Δοξάτου μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αυτοδιοικητκής περιόδου και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η ίδια παράταξη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν θα έχει συνέχεια στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Κάποιοι σύμβουλοί της ετοιμάζονται να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές με το συνδυασμό της κας Παπαζώτου, ενώ κάποιοι άλλοι με το συνδυασμό του κ. Βογιατζή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!