Νέος προπονητής στη Δόξα Δράμας ο Κώστας Βασιλακάκης

0
1718

Λύση συνεργασίας με Ανυφαντάκη, Λαδάκη και Μαντζουράνη.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του είναι παρελθόν και νέος προπονητής είναι ο Κώστας Βασιλακάκης.
Ο Κώστας Βασιλακάκης θα κάτσει για 4η φορά στον Πάγκο της Δόξας με μόνο στόχο να τρέξει την ομάδα και να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για την νέα χρονιά, καθώς η Δόξα έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι από ό,τι φαίνεται ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ μένει να μάθουμε ποιον θα επιλέξει ο κ. Βασιλακάκης για βοηθό του.
Πλέον στην Δόξα ξεκίνησαν οι περικοπές, κάτι που προκύπτει και από την ανακοίνωση της ομάδας εχθές το μεσημέρι.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι 5 χρόνια περίπου που ήταν ο Γιάννης Μπύρος στην ομάδα, πολλοί μπήκαν να για κερδίσουν από την Δόξα, αλλά μόλις ήρθαν τα δύσκολα στην ομάδα, την ανέλαβαν άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τους Μαυραετούς που αν ήταν αυτοί από την αρχή, τα χρήματα του Γιάννη Μπύρου θα εκμεταλλευόντουσαν καλύτερα.
Πλέον όπως καταλήγει και η χθεσινή ανακοίνωση της Δόξας, η ομάδα χρειάζεται τον κάθε καλοπροαίρετο φίλαθλο της και θα πρέπει να υπάρχει υπομονή ώστε η Δόξα να συνεχίσει να βρίσκεται σε μεγάλη κατηγορία ώστε να αξιοποιεί τα ταλέντα του νομού.
Επίσης πληροφορίες μας λένε ότι η διοίκηση της Δόξας και γενικότερα το προπονητικό τιμ των Μαυραετών, κοιτάζουν από φέτος παίκτες του τοπικού μας πρωταθλήματος καθώς βλέπουν ποδοσφαιριστές να ξεχωρίζουν από κάποιες ομάδες του νομού που γίνεται καλή δουλειά. Εμείς να ευχηθούμε η Δόξα να «ψωνίζει» από τις Δραμινές ομάδες, ώστε να μην χάνονται ταλέντα από την Δράμα ή να φεύγουν για άλλες ΠΑΕ εκτός Δράμας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του αυτό το τετράμηνο και του εύχεται καλή επιτυχία σε κάθε νέα του επιλογή.
Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό, Αντώνη Λαδάκη. Ο παλαίμαχος παίκτης των «Μαυραετών» βρισκόταν σε αυτό το πόστο στην ομάδα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, ευχόμενοι τα καλύτερα για ό,τι επιλέξει στη συνέχεια.
Επίσης, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον γυμναστή, Νίκο Μαντζουράνη, τον οποίο ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε το τελευταίο τρίμηνο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Δοθείσης ευκαιρίας, γίνεται γνωστό ότι οι συναινετικές διακοπές συνεργασιών, στη μεταβατική περίοδο που περνά η ομάδα μας μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μπύρου, εντάσσονται στα πλαίσια της προσπάθειας μείωσης των οικονομικών υποχρεώσεων, της περιστολής των δαπανών και της ανάδειξης νέων ντόπιων ταλαντούχων παικτών που θα εγγυηθούν, μαζί με τον υφιστάμενο ποδοσφαιρικό κορμό, ένα ασφαλές μέλλον για την ιστορική μας ομάδα.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας, όλους τους Δοξαίους και όλους τους Δραμινούς, κατανοώντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται να στηρίξουν την ομάδα και να σταθούν στο πλευρό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ