Αρχική Αθλητισμός Νίκη και τρίτη θέση για τη Δόξα 2016 στην Β’ Εθνική Γυναικών

Νίκη και τρίτη θέση για τη Δόξα 2016 στην Β’ Εθνική Γυναικών

Αίαντας Πυλαίας - Δόξα 2016 0-2

0
2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν η Δόξα 2016, επικρατώντας εκτός έδρας του Αίαντα Πυλαίας με 0-2, στην 22η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Γυναικών. Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 25 Απριλίου, στο γήπεδο «Α. Καραμπουρνιώτης» και αποτέλεσε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα της Δράμας.
Η Δόξα 2016 παρουσιάστηκε σοβαρή, συγκεντρωμένη και αποφασιστική, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη σταθερότητα που τη χαρακτήρισε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό άγχος υψηλότερης διεκδίκησης, οι φιλοξενούμενες μπήκαν με στόχο να κλείσουν τη χρονιά με νίκη και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο.
Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 27΄η Μόγιερ, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα της Δράμας, η οποία στη συνέχεια, ελέγχοντας τον ρυθμό της αναμέτρησης, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, κρατώντας τον έλεγχο και περιορίζοντας τις επιθετικές προσπάθειες του Αίαντα Πυλαίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ουσιαστικά, με τη Δόξα 2016 να καταφέρνει το τελικό 0-2 στο 85΄ με τη Μελισσοπούλου, σφραγίζοντας μια δίκαιη και καθαρή επικράτηση για την ομάδα της Δράμας.
Με αυτή τη νίκη, η Δόξα 2016 ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τις Σειρήνες Γρεβενών και τον Άρη Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας την παρουσία της ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του ομίλου. Συνολικά, η ομάδα κατέγραψε 12 νίκες σε 20 αναμετρήσεις, μια επίδοση που αποτυπώνει τη σταθερότητα και την αγωνιστική της πρόοδο.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο γεγονός ότι η Δόξα 2016 είχε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας παικτριών σε ολόκληρο τον όμιλο, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην πορεία της, καθώς παρά τη νεαρή ηλικία των αθλητριών η ομάδα κατάφερε να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και να ολοκληρώσει τη σεζόν στις κορυφαίες θέσεις.
Αίαντας Πυλαίας-Δόξα 2016 0-2
Οι ομάδες:
Αίαντας Πυλαίας (Μαντζαράς): Κουκοβίνου, Λούλου, Α. Αθανασιάδου, Κ. Αθανασιάδου, Μαλιώκα, Μπότα, Ντίνα, Βασιλειάδη, Γουλιέλμου (81΄Χαραλαμπάκη)Α. Μαλιώκα (54΄Φόρα), Ουργαντζίδου (62΄Δημητριάδου).
Δόξα 2016 (Τσοκακτσίδης): Ντέιβις, Λαζαρίδου(59΄Κλωναρίδου), Χατζηεμμανοθήλ, Ρήγα, Χιντζίδου (79΄Σαμπανίδου), Συλλογίδου, Γουαναμέκερ, Ντερεμίδου, Μόγιερ, Ζαχαράκη (62΄Κενανίδου), Μαργιώτη.
Διαιτητής: Χρήστος-Παναγιώτης Κουκοβίνος (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
22η αγωνιστική ημέρα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΛ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ 2-1
ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΔΟΞΑ 2016 0-2
ΑΡΗΣ-ΝΕΦΕΛΕΣ 10-1
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ-ΣΚΙΟΥΡΟΙ 3-3
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 94-ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 54
2. ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 46
3. ΔΟΞΑ 2016 39
4. ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 38
5. ΠΑΣ ΒΕΡΟΙΑ 27
6. ΑΟ ΠΟΝΤ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 24
7. ΑΠΣ ΝΕΦΕΛΕΣ 23
8. ΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΗ 20
9. ΑΕΛ 20
10. ΑΚ. ΕΛΠ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994 15
11. ΣΚΙΟΥΡΟΙ 6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!