Ο Αδάμ Παπαδόπουλος επιστρέφει στο σπίτι του στoν BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ μετά από 3 χρόνια στη Γερμανία

0
1732

Bianco Monte Δράμα 1986 – Μεγάλη μεταγραφή που ισχυροποιεί περισσότερο τους Δραμινούς

Έφυγε το 2015 ο Αδάμ Παπαδόπουλος στο Άργος από τον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ, αφού εκείνη τη χρονιά η Δράμα ήταν στην Α1 Εθνική και ο Αδάμ είχε κάνει μια καταπληκτική αγωνιστική χρονιά. Από το Άργος πήγε στο Hidelsheim και στο Schwerin στη Γερμανία. Αγωνίστηκε και τρία χρόνια με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.
Τη φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την ομάδα της καρδιάς του και θα παίξει για την πόλη που μεγάλωσε και ανδρώθηκε χαντμπολικά.
Σίγουρα οι Δραμινοί είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του και όλοι γνωρίζουν ότι η παρουσία του στη Δράμα είναι προσωρινή, αφού πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, είναι μόλις 25 ετών και όλο το μέλλον του ανήκει. Άλλωστε, η ομάδα της Δράμας πάντα ήταν ένας μεγάλος σταθμός για τα μεγάλα βήματα όλων των ταλέντων που πέρασαν. Το περιβάλλον είναι οικείο για τον διεθνή πίβοτ, ενώ προπονητές και συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Ο Αδάμ δεξιώθηκε τους συμπαίκτες του και στελέχη της ομάδας και εκεί αναβίωσαν πολλά από το ξεκίνημά του και την εννεαετή παρουσία του στον Δράμα 1986.
Καλώς όρισες, Αδάμ, στην πόλη σου, στην ομάδα σου και καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους σου.
Ο διεθνής αθλητής δήλωσε για την επιστροφή του: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην πατρίδα μου. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, όμως σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο διάστημα των 6 αυτών μηνών που θα βρίσκομαι στη Δράμα και θα αγωνίζομαι με τα παιδιά αλλά και τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν και μου έμαθαν τη σωστή «αλφάβητο» του αθλήματος. Εύχομαι να έχουμε όλοι μας αλλά και όλες οι ομάδες μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και εμείς ως Δράμα να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ