Ο Άι Βασίλης κατέβηκε με… γερανοφόρο όχημα

0
2480

Μοίρασε ενθουσιασμό και δώρα στα παιδιά που βρέθηκαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας

Ήταν από εκείνα τα μικρά, ευχάριστα περιστατικά που μένουν χαραγμένα στη μνήμη των μικρών παιδιών ειδικά όταν αυτά είναι και απροσδόκητα.
Είναι γνωστό ότι ο Άι Βασίλης είναι το αγαπημένο πρόσωπο των ημερών και οι φίλοι του, μικροί αλλά και κάπως μεγαλύτεροι περιμένουν με ανυπομονησία την έλευσή του όπως βέβαια και τα δώρα του.
Ο Άγιος όμως που έχει συνδεθεί ως εικόνα με την περίοδο που ακολουθεί τα Χριστούγεννα και είθισται να προσγειώνεται με το γνωστό έλκηθρο και τους τάρανδους διασχίζοντας τους αιθέρες δεν εμφανίζεται πάντα με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Κάποιες φορές χρησιμοποιεί και άλλα μέσα ενίοτε δε πολύ εντυπωσιακά…
Μια τέτοια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τα παιδιά των εργαζομένων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Δράμας το πρωί του Σαββάτου, 29 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας. Εκείνη την ώρα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση προς τιμή των παιδιών των Πυροσβεστών του Νομού Δράμας.
Τα παιδιά γνώριζαν ότι κάποια στιγμή ο Αι Βασίλης θα εμφανισθεί για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα αλλά ίσως δεν φαντάστηκαν από που ακριβώς. Στην διάρκεια της εκδήλωσης, υποδέχθηκαν τον Αι Βασίλη, ο οποίος κατέφθασε με ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο, κατεβαίνοντας από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και μοιράζοντας δώρα αλλά και ενθουσιασμό στους μικρούς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν και μασκότ της Ονειρούπουλης που διασκέδασαν τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και χάρισαν χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές. Ανάμεσα σε άλλα πραγματοποιήθηκε η περίφημη ζωγραφική προσώπου με θέματα απο την Χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα στο πλαίσιο του κλίματος των ημερών. Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους Πυροσβέστες και γονείς των παιδιών να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά απο την διακοπή της η εκδήλωση ξανάπραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά μετά από … αρκετά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ