Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γ. Παπαδόπουλος πρόσφερε είκοσι μπουφάν στο Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας

0
3933

Χθες, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος προχώρησε στην παράδοση είκοσι φωσφορούχων μπουφάν για τους μάχιμους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Τροχαία Δράμας, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιου.
Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της χειμερινής περιόδου, αλλά και μία συνδρομή ουσίας στο πολύτιμο έργο της συγκεκριμένης αστυνομικής υπηρεσίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας συνεχάρη τον Διοικητή και τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Τροχαία Δράμας οι οποίοι με την καθημερινή τους προσπάθεια συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια και μείωση των θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων καθώς και στην καταπολέμηση της διασποράς της πανδημίας COVID-19, γεγονός που είναι εμφανές με την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται στον Νομό της Δράμας κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Τέλος, ο Διοικητής Τροχαίας μετέφερε στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας τις ευχαριστίες και τα Χρόνια Πολλά του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας κ. Αθανάσιου Σέρτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ