Χωρίς Βασιλειάδη, Παγκάκη και Παπαγεωργίου
Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δραμινό ποδοσφαιριστή Χάρη Χαραλαμπίδη.
Το νέο απόκτημα του συλλόγου είναι 26 ετών, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Δόξα Δράμας (Β΄ και Γ΄ Εθνική), στον Ορφέα Ελευθερούπολης (Γ΄ Εθνική), στον Λεβάντε Ζακύνθου (Γ΄ Εθνική), στον Οθέλλο Αθηαίνου (Β΄ Εθνική Κύπρου), στον Νέστο Χρυσούπολης (Γ΄ Εθνική) και στον Α.Ο.Παλαιόχωρας Χανίων.
Με ανακοίνωσή της η ομάδα Πανδραμαϊκός Α.Ο. αποχαιρετά τρεις παίκτες καθώς δεν θα είναι στο δυναμικό της ομάδας την επόμενη σεζόν.
Συγκεκριμένα, αποχαιρετά και ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Μίλτο Βασιλειάδη, Βαγγέλη Παγκάκη και Βαγγέλη Παπαγεωργίου, για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσωπική και αθλητική τους πορεία.