Ο Χρήστος Χαϊτίδης για 9η χρονιά στον Bianco Monte Δράμα 1986

0
332

Ο Πτολεμαϊδιώτης Χρήστος Χαϊτίδης συνεχίζει για 9η χρονιά στον Bianco Monte Δράμα 1986. Ο αριστερός εξτρέμ έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία του συλλόγου στη Handball Premier, αλλά και στην ευρωπαϊκή πορεία στο European Cup. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον δραμινό σύλλογο ότι συνεχίζει για 9η χρονιά.

 

Ο Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη δραμινή ομάδα:
«Αρχικά, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας αλλά και στον coach Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα δείχνει πως χρόνο με τον χρόνο δουλεύει σε όλο και πιο επαγγελματικά πρότυπα, πράγμα που θα φανεί ξεκάθαρα την χρόνια που ακολουθεί. Είμαι πεπεισμένος πως η σεζόν που έρχεται θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτό τον σύλλογο. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που, ανεξαρτήτως θετικών η αρνητικών αποτελεσμάτων, ήταν σε κάθε αγωνιστική στο γήπεδο και μας στήριζε. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να αποκτήσουμε!».

Η απάντηση του συλλόγου
Χρήστο, στη Δράμα αγαπήθηκες από φιλάθλους και όλα τα στελέχη του συλλόγου. Παραμένεις για ένατη χρονιά στον σύλλογο και αυτό δείχνει ότι μας αγάπησες και εσύ. Να είσαι υγιής και καλή επιτυχία στους στόχους σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ