Ο δραμινός Στέργιος Κωνσταντίνου νέος υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων στο ΚΙΝΑΛ

Ο Στέργιος Κωνσταντίνου ορίστηκε νέος υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) του Κινήματος Αλλαγής, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή

0
2231

Το Κίνημα Αλλαγής, στα πλαίσια της συμμόρφωσης του κόμματος με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό ρυθμιστικό πλαίσιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, όρισε ως Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO), τον δικηγόρο Στέργιο Κωνσταντίνου.

O δραμινός Στέργιος Κωνσταντίνου είναι ακτιβιστής για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές υπήρξε υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.

Ποιος είναι ο Στέργιος Κωνσταντίνου
Ο Στέργιος Κωνσταντίνου είναι 29 χρονών, δικηγόρος και ακτιβιστής για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Α.Π.Θ., Νομική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο KU Leuven, με ειδίκευση στο δίκαιο της διανοητικής ιδιοκτησίας, πληροφορίας, επικοινωνίας και τεχνολογίας. Στις Βρυξέλλες, εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Αυστρία στη Noyb-Ευρωπαϊκό Κέντρο για τα Ψηφιακά Δικαιώματα, που δραστηριοποιείται στην προστασία των προσωπικών δεδομένων στην ΕΕ. Στις τελευταίες Ευρωεκλογές ήταν ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ