Ο Γιάννης Χαρακίδης στο προπονητικό επιτελείο της Δόξας 2016

Δόξα 2016 - Γυναικείο ποδόσφαιρο

0
1089

Η ΔΟΞΑ 2016 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Γιάννη Χαρακίδη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας στην θέση του αναλυτή για την σεζόν 2021-22.
Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος του τμήματος «Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού», του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα Ποδόσφαιρο καθώς και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Επίσης είναι διπλωματούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος “MSc Sports Coaching and Performance” του πανεπιστημίου South Wales. Η διπλωματική του εργασία ερευνά τη σχέση μεταξύ της προπονητικής συμπεριφοράς και του κινήτρου των ποδοσφαιριστών ενώ είναι και πιστοποιημένος Τεχνικός Αναλυτής του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης και πιστοποιημένος Game Analyst and Fitness Reports από το InStatScout System.
Στην προπονητική του πορεία μέχρι στιγμής έχει εργαστεί κατά τη διάρκεια της πρακτικής του εξάσκησης στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και την ΠΑΕ Πανθρακικός. Εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή στην ομάδα K-16 του Πανιωνίου για τη σεζόν 2018-2019. Εργάστηκε ως Προπονητής των τμημάτων Κ-16 & Κ-10 του Α.Σ. Αναγέννησης Μοσχάτου για τη σεζόν 2018-2019. Εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή και Γυμναστής στην ομάδα Άγιος Γεώργιος Α’ ερασιτεχνικού, του Αθλητικού Συλλόγου Μαλώνας Ρόδου, 2020. Τέλος εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή και Γυμναστής στην Κ-19 της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την περίοδο Αύγουστος-Οκτώβριος 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ