Οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Δράμα

0
3013

Τι δήλωσαν στα ΧΡΟΝΙΚΑ μετά τις χθεσινές επίσημες ανακοινώσεις

Ανακοινώθηκαν χθες από το Κίνημα Αλλαγής τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το
ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Δράμα. Οι πέντε υποψήφιοι θα είναι:
H κ. Χαρά Κεφαλίδου,
ο κ. Τάσος Νικολαίδης,
ο κ. Γιάννης Παπουτσής,
ο κ. Γιάννης Ξανθόπουλος
και η κ. Χριστιάνα Χαρίσκου.

Μιλώντας χθες στα ΧΡΟΝΙΚΑ για την ανακοίνωση των ονομάτων η Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ κ.Ευγενία Χαρίσκου είπε “Το ψηφοδέλτιο του Κινήματος είναι πολύ
καλό διότι παντρεύει την εμπειρία και τις γνώσεις με την ανανέωση, έχουμε την είσοδο νέων ανθρώπων με καινοτόμο όραμα και ιδέες. Εκείνο που δεν είναι ευχάριστο είναι ότι έχουν μείνει εκτός ψηφοδελτίου λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στελέχη που αξίζουν πραγματικά.


Ο κ.Γιάννης Παπουτσής είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ: “Με την προσπάθεια αυτή αγωνιζόμαστε για την αυτόνομη κάθοδο του Κινήματος Αλλαγής το οποίο έχει πρόταση πραγματικής διεξόδου από την κρίση. Αυτήν καλούμαστε να μεταφέρουμε όλοι οι υποψήφιοι σε όλη την κοινωνία. Η χώρα δεν χρειάζεται διχαστικές φωνές αλλά προτάσεις σοβαρότητας, ευθύνης και αλήθειας”.


Ο κ. Γιάννης Ξανθόπουλος δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ικανοποιημένος από την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κινήματος για μια ακόμη φορά σημειώνοντας “Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας. Να πείσουμε ξανά τον κόσμο του Κινήματος ότι αξίζει να εμπιστευτούν της δυνάμεις τους ΚΙΝΑΛ διότι έχει ρεαλιστική λύση για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο λαός μας. Αν μιλάμε για έξοδο απο τα μνημόνια αυτό θα πρέπει να γίνει αισθητό καταρχάς από την κοινωνία.

Η κ.Χαρά Κεφαλίδου δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι το ψηφοδέλτιο κρατά ισορροπίες
μεταξύ των φύλων δίνοντας την δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν πιο δυνατή φωνή. Είναι ένα ψηφοδέλτιο που αξιοποιεί τους νέους ανθρώπους και την εμπειρία των παλαιότερων στην πολιτική. Θεωρούμε ότι το ψηφοδέλτιο ανταποκρίνεται στην κοινωνία και στις απαιτήσεις των καιρών. Μπορούμε λοιπόν να έχουμε ένα πολύ καλό εκλογικό αποτέλεσμα σε επίπεδο Νομού.


Η κ.Χριστιάνα Χαρίσκου είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ είπε μεταξύ άλλων ότι “Η συμμετοχή μου
στο ψηφοδέλτιο είναι μεγάλη τιμή και παράλληλα μεγάλη ευθύνη. Θα κάνω το καλύτερο κυρίως για τον Νομό Δράμας αλλά και για την χώρα μου. Το κίνημά μας έχει πρόταση εξόδου από την κρίση με το πρόγραμμα Ελλάδα. Θεωρώ ότι το ψηφοδέλτιο είναι πολύ καλό ψηφοδέλτιο όπως και τα υπόλοιπα σε όλη την χώρα. Σαν μητέρα 4 παιδιών και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Πολιτισμική Τεχνολογία και Επικοινωνία θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

 

Επίσης υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. θα είναι ο κ.Τάσος Νικολαΐδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ