Όλα τα νέα από τις 18 + 1 ομάδες της Α’ ΕΠΣ

0
4833
Δόξα Βώλακα 2020

Αμπελόκηποι
Μετά την παραίτηση του Γιάννη Ιωαννίδη έμοιαζε σχεδόν σίγουρο ότι η ομάδα δεν θα κατέβει να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Μετά τα τελευταία γεγονότα ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στις τάξεις της Α.Ε. Αμπελοκήπων με την ομάδα να φτιάχνει άμεσα νέο Δ.Σ. και να κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι όμως που ακόμα δεν είναι σίγουρα και όλη γενικά η κατάσταση είναι στον αέρα.

Βώλακας
Στον Βώλακα υπάρχει σταθερότητα και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους Αμπελόκηπους και αν θα συμμετάσχουν τελικά στην Γ’ εθνική.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν οι Αμπελόκηποι παραιτηθούν από την διεκδίκηση της ανόδου ο Βώλακας είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόκληση της Γ΄ εθνικής και να γράψει ιστορία.

Κύργια
Σταθερότητα φαίνεται να υπάρχει και στην Α.Ε. Κυργίων με το Δ.Σ. της ομάδας να μην αλλάζει, ενώ η παραμονή του Λάζαρου Μουρατίδη πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

Προσοτσάνη
Μπορεί ακόμα ο κ. Βουγιουκλής με τον κ. Χατζηκυριάκου, που ήταν φέτος προπονητής της ομάδας, να μην έδωσαν τα χέρια, αλλά είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει.
Ο κ. Βουγιουκλής είναι αρκετά ευχαριστημένος με την φετινή δουλειά του κ. Χατζηκυριάκου καθώς κατάφερε να εντάξει στην ομάδα νέους νεαρούς ποδοσφαιριστές
και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Τέλος η ομάδα ανανέωσε την συνεργασία της με τον Προπονητή τερματοφυλάκων Λουκά Αποστολίδη.

Πετρούσα
Σιγά-σιγά ξεκινάει ο προγραμματισμός στη Δόξα Πετρούσας αφού άμεσα ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον προπονητή Δημήτρη Κυριακίδη και έβγαλαν νέο Δ.Σ. στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Γιάννης Μουρβετίδης.
Ταυτόχρονα σχεδόν σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ξενίδη στην Δόξα Πετρούσας.

Καλαμπάκι
Στο Καλαμπάκι περιμένουν να δουν τι θα κάνουν με τον προπονητή αν και η διοίκηση της ομάδας θέλει να συνεχίσει με τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη τον οποίο διεκδικεί μεγάλη ομάδα της γύρω περιοχής.

Νευροκόπι
Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, μόλις 5 λεπτά χρειάστηκαν για δώσει ο Στράτος Κονταξής τα χέρια με την διοίκηση του Νευροκοπίου αφού η φιλοσοφία ήταν ίδια.
Ταυτόχρονα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν φέτος με την ομάδα του Νευροκοπίου να κάνουν το βήμα παραπάνω, ενώ θα ανέβουν και 5-6 ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της ομάδας, δουλεύοντας στο μοντέλο που τα τελευταία χρόνια η διοίκηση έχει οραματιστεί.

Κ. Βρύση
Στην Κ. Βρύση πολλά πράγματα είναι στον αέρα αφού καλά-καλά δεν υπάρχει ακόμα διοίκηση, κάτι όμως που σύντομα θα γίνει καθώς υπάρχουν άνθρωποι στο χωριό που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Ταυτόχρονα στον αέρα είναι και η ανανέωση της συνεργασίας
με τον Δημήτρη Βασιλειάδη, κάτι όμως που απ’ ότι φαίνεται θα γίνει στο κοντινό μέλλον.

Νέα Αμισός
Ο Γιώργος Πολυχρονίδης ανανέωσε με την Νέα Αμισό και πλέον θα έχει και συνεργάτη τον Γιώργο Μουχτάρη ως βοηθό του αναλαμβάνοντας και τμήμα στην ακαδημία της ομάδας.
Επίσης ανανέωσε την συνεργασία με όλο τον βασικό κορμό της ομάδας με στόχο τη διάκριση στη φετινή χρονιά.

Χωριστή
Ο Γιάννης Τσεβρετζής ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ορφέα και έχει θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Από την άλλη έχει προσεγγίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές
με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα.

Δοξάτο
Τα πράγματα στο Δοξάτο είναι στον αέρα και την φετινή χρονιά, απ’ ό,τι φαίνεται, θα πάμε πάλι σε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Καλλίφυτος
Στην Καλλίφυτο τα πράγματα είναι ρευστά καθώς δεν έχει συσταθεί ακόμα Διοικητικό Συμβούλιο.
Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τρέξουν την ομάδα αλλά θέλουν και πολύτιμη βοήθεια κάτι που απ΄ότι φαίνεται θα γίνει στο κοντινό μέλλον.
Μπορεί ακόμα ο Τάσος Λευκόπουλος να μην έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας όμως είχε μια καλή συνεργασία και δεν θα δυσκολευτεί να ανανεώσει με την Καλλίφυτο.

Φωτολίβος
Στο Φωτολίβος υπάρχει καλή οργάνωση και κινητικότητα αυτό το καλοκαίρι καθώς από την πρώτη στιγμή ανανέωσε με τον Μιχάλη Μαχαιρίδη και κατάφερε να κρατήσει στο Φωτολίβος σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες, ώστε να μην χρειαστεί και φέτος τα καναρίνια
του Δραμινού ποδοσφαίρου να παλεύουν για την σωτηρία τους.

Αρκαδικός
Ο Σάββας Σαββίδης εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Κεραυνού με στόχο να γίνει ο Κεραυνός ανταγωνιστικός και να καθιερωθεί στα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου.
Ταυτόχρονα άρχισαν να ακούγονται και κάποια ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι με τους Ουζούνη από τους Αμπελόκηπους και Μητρούση από Πετρούσα να θεωρούνται σίγουροι ότι θα ντυθούν στα κόκκινα.

Αγ. Αθανάσιος
Στον Αγ. Αθανάσιο δεν υπάρχουν σημαντικές εξέλιξεις αφού η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δώσει και φέτος τόπο στα νιάτα και να κρατήσει όλους τους έμπειρους
παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Ξηροπόταμος
Μετά την λύση της συνεργασίας με τον δάσκαλο Τάκη Στάμογλου, η διοίκηση της ομάδας έδωσε τα ινία της ομάδας στο προπονητικό δίδυμο Παυλίδη – Σαμαρά.
Στα μεταγραφικά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, όμως έχει γίνει κρούση σε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες βάζοντας τον πήχη ψηλά την φετινή χρονιά.

Κουδούνια
Μπορεί ο Βασίλης Σαρακασίδης να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Κουδουνίων όμως η διοίκηση της ομάδας δεν άργησε να βρει ένα εξίσου καλό προπονητή όπως είναι ο Σάκης Μάρτζιος.
Στα μεταγραφικά δεν έχει ακουστεί κάτι, με την διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να κρατήσει στα Κουδούνια το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Καστρινός
Στον πάγκο του Καστρινού και την νέα χρονιά θα κάθεται ο Στάθης Μελικίδης, με στόχο να μπορέσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της ομάδας για να αξιοποιήσει και να εξελίξει το ταλέντο τους.
Μεταγραφικά ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς το μοντέλο της ομάδας αλλά απ’ ότι φαίνεται θα αξιοποιήσουν παιδιά που παίζουν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες της Δόξας.

Ακρίτας Νέας Κρώμνης
Ο Παναγιώτης Μεσσήνης δεν δυσκολεύτηκε να πει το ΝΑΙ στη διοίκηση του Γιώργου Παπουτσή και του Γιώργου Σαμολαδά, καθώς η συνεργασία τους είναι άριστη.
Στον Ακρίτα όμως θέλουν η επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία να είναι όπως της αξίζει, ηχηρή. Έτσι ο Παναγιώτης Μεσσήνης ψάχνει παίκτες οι οποίοι θα έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους και κάνουν τον Ακρίτα ανταγωνιστικό, ενώ ήδη έχουν κλείσει στην ομάδα 2-3 τέτοιοι ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ