Home Δράμα Όλο και πιο σοκαριστικές οι πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στη Δράμα

Όλο και πιο σοκαριστικές οι πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στη Δράμα

0

Σοκαριστική είναι η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Δράμα το απόγευμα της Δευτέρας, με θύμα μια 45χρονη ένστολη, μητέρα δύο παιδιών. Ο 50χρονος σύζυγός της, επίσης εν ενεργεία αστυνομικός της αφαίρεσε τη ζωή με τη χρήση μαχαιριού μέσα στην κατοικία τους. Αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης διέφυγε και έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο, μέσα στο όχημά του στην περιοχή του Κορυλόβου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ένα από τα παιδιά του πρώην ζευγαριού βρισκόταν εντός του σπιτιού και ήταν αυτό που κάλεσε τις αρχές. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τη συνάδελφό τους βαριά τραυματισμένη. Αν και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού.
Όσον αφορά το ιστορικό της σχέσης τους, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., κ. Δημογλίδου, ανέφερε την Τρίτη πως οι συγγενείς δεν είχαν γνώση για προηγούμενα επεισόδια κακοποίησης. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες σκιαγραφούν μια διαφορετική εικόνα. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα, με το θύμα να έχει ζητήσει διαζύγιο. Μάλιστα, η 45χρονη φέρεται να είχε εκφράσει φόβους για την προσωπική της ασφάλεια και είχε ενημερώσει τις αρχές για την ασταθή ψυχολογική κατάσταση του συζύγου της.
Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία και δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το κατά πόσο λήφθηκαν μέτρα προστασίας, εφόσον ευσταθεί ότι είχαν ενημερωθεί οι αρχές. Η 45χρονη γυναίκα, είχε μάλιστα κάνει μια μάλλον προφητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από το τραγικό συμβάν. Στο μήνυμά της τόνιζε την υποκρισία γύρω από την προστασία της ελληνικής οικογένειας, σχολιάζοντας πως οι γυναικοκτονίες υποβαθμίζονται σε μεμονωμένα περιστατικά. Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά «Η ελληνική οικογένεια βάλλεται απ’ τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το Pride, αλλά όταν ένας άντρας σφάζει τη γυναίκα του μια ανάσα απ’ τα παιδιά του, η ελληνική οικογένεια ζει μονάχα μια μεμονωμένη τραγική στιγμή».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος πρώην σύντροφό της άτυχης γυναίκας, ήταν γνωστός στον αθλητικό χώρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιτέθηκε στην αρχή στη μητέρα των παιδιών του με σιδηρολοστό και στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα, με οκτώ μαχαιριές στην πλάτη, το στήθος και το κεφάλι.
Το προηγούμενο διάστημα, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και είχε δρομολογήσει το διαζύγιό του. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο 50χρονος λάμβανε υποστήριξη από ιδιώτη ειδικό για ψυχολογικά ζητήματα που αντιμετώπιζε. Από την άλλη πλευρά, η 45χρονη είχε μοιραστεί με φίλους και συναδέλφους τα προβλήματα της σχέσης τους, ενώ λέγεται ότι είχε αιτηθεί και υπηρεσιακή απόσπαση.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version