Ολοκλήρωση επισκέψεων του βουλευτή Θ. Ξανθόπουλου στα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

0
2753
Κ.Υ. Δράμας

«Στήριξη των υγειονομικών του δημόσιου συστήματος υγείας»
«Να ξεπεράσουμε το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να ανταμώσουμε ξανά τον νέο χρόνο υγιείς και απαλλαγμένοι από τον κορωνοϊό»

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ολοκλήρωσε την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου τις επισκέψεις του στα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας με τις επισκέψεις του στα Κέντρα Υγείας Προσοτσάνης και Νευροκοπίου όπου διαπίστωσε τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν οι πρωτοβάθμιες μονάδες υγεία, εν μέσω πανδημίας.

Κ.Υ. Νευροκοπίου

Την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το Κ.Υ Δράμας μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου ενημερώθηκε από τον κ. Λεμπιδάκη και την κ. Γαμβρέλη για την εξέλιξη της πανδημίας και τις προετοιμασίες για τον επικείμενο εμβολιασμό.

Κ.Υ. Παρανεστίου

Στη συνέχεια ο Θ. Ξανθόπουλος επισκέφθηκε το Κ.Υ. Παρανεστίου, όπου ενημερώθηκε από τον Δ/ντή του Κέντρου κ. Καλυβίνο, για τη λειτουργία του καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, μετά τη μεταφορά των γιατρών του στο Νοσοκομείο της Δράμας.
«Οι επισκέψεις αυτές, εκτός της ενημέρωσης, είχαν και συμβολικό χαρακτήρα, αυτόν της στήριξης των υγειονομικών του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι καθιερωμένες φωτογραφίες αποτυπώνουν επίσης και μιαν ευχή «Να ξεπεράσουμε το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να ανταμώσουμε ξανά τον νέο χρόνο υγιείς και απαλλαγμένοι από τον κορωνοϊό», δήλωσε ο κ. Ξανθόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!