Ομαλά κύλησαν από το πρωί οι πρώτοι εμβολιασμοί στο Γ.Ν. Δράμας

0
4381

«Το εμβολιαστικό ταξίδι προς την “ελευθερία” ξεκίνησε και στη Δράμα» λένε τα στελέχη του νοσηλευτικού ιδρύματος σε ανακοίνωσή τους

Ομαλά κύλησε από το πρωί της Παρασκευής ο εμβολιασμός του προσωπικού στο Νοσοκομείο Δράμας. Μαζί με το προσωπικό του Γ.Ν. Δράμας άρχισαν να εμβολιάζονται και υγειονομικοί των Κέντρων Υγείας του Νομού Δράμας. Η ικανοποίηση των πρώτων που εμβολιάστηκαν ήταν εμφανής, καθώς έκαναν την μία από τις δύο δόσεις που απαιτούνται, προκειμένου να αποκτήσουν ανοσία και να θωρακιστούν απέναντι στη νόσο covid-19. Από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν ήταν και η διοίκηση του Γ.Ν. Δράμας, όπως και τα μέλη των διοικήσεων των σωματείων εργαζομένων.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα τα στελέχη του νοσοκομείου και η οποία εμφανώς αντικατοπτρίζει την ελπίδα για έξοδο από την πανδημία με την βοήθεια των εμβολιασμών. Οι άνθρωποι του ΓΝ Δράμας συγκεκριμένα ανέφεραν:

«Το εμβολιαστικό ταξίδι προς την “ελευθερία” ξεκίνησε και στη Δράμα»

Χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία σήμερα με την έναρξη του εμβολιασμού στο νοσοκομείο Δράμας στα εμβολιαστικά κέντρα που ετοιμάσαμε.
Μια διαδικασία σύντομη, ανώδυνη, ασφαλής.
Από κοινού η Διοικήτρια, ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας, η Δ/ντρια των κλινικών covid-19 και παθολογικής, η Δ/νουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Δ/ντρια Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας, Δ/ντές και Προϊστάμενοι Κλινικών και Τμημάτων, ο Ιατρός Εργασίας, Ιατροί, Νοσηλευτές, Παραϊατρικό και Λοιπό Προσωπικό του νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας του νομού και του ΕΚΑΒ, συντεταγμένα και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.
Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο Υπουργείο Υγείας, την 4η ΥΠΕ για τον συντονισμό και τη στήριξη, στο ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, την Ελληνική Αστυνομία για την ασφαλή συνοδεία στη μεταφορά των εμβολίων και φυσικά στο σύνολο του προσωπικού για την άριστη οργάνωση, την εξαιρετική συνεργασία και τη δέουσα προσοχή!
Ξεκίνησε η αρχή του τέλους, του φονικού ιού covid -19 και για τη Δράμα που εδώ και πολύ καιρό παλεύει με τη νόσο.
Σήμερα είναι μια ημέρα που μας δίνει ένα ισχυρό όπλο στην καθημερινή μας μάχη.
Όμως, όπως εύστοχα ανέφερε και ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, η σημερινή ημέρα είναι η αρχή του τέλους και όχι το τέλος της διαδρομής. Μιας διαδρομής που απαιτεί υπομονή, επιμονή και προσοχή σε κάθε επόμενο βήμα. Προχωράμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!