Ουρές στα πεζοδρόμια και στη ΔΕΗ

0
2882

Συνωστισμός στο πεζοδρόμιο της Αρκαδιουπόλεως στη Δράμα.

Μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με την συνηθισμένη δημιουργήθηκε από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και κορυφώνεται μέρα με τη μέρα έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ στη Δράμα. Οι Δραμινοί πολίτες, στο πλαίσιο των μέτρων που αποφασίστηκαν, κατανόησαν ότι θα πρέπει να περιμένουν στην ουρά κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας εκτός του καταστήματος, για να εξυπηρετηθούν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Έτσι, όταν έρθει η σειρά τους, προσέρχονται ανά δύο άτομα εντός του κτιρίου της επιχείρησης για να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές τους. Όπως είναι γνωστό, το κατάστημα της ΔΕΗ στη Δράμα συγκεντρώνει σημαντικό αριθμό πολιτών κάθε μέρα που σπεύδουν είτε να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους είτε να διεκπεραιώσουν άλλες υποθέσεις που σχετίζονται με τη ΔΕΗ και την ηλεκτροδότηση των ακινήτων τους.
Κατά συνέπεια η ελεγχόμενη ροή καταναλωτών στα ταμεία και τις υπηρεσίες δημιουργεί μεγάλη αναμονή που φτάνει και εκτός του καταστήματος, πράγμα που λόγω της περιόδου που διανύουμε είναι μάλλον αναπόφευκτο.
Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα από τα μέτρα που υιοθετήθηκαν από την επιχείρηση προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός για λόγους ασφαλείας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της εφαρμογής μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας εντατικοποιεί και επεκτείνει με νέα εσωτερική οδηγία την τηλεργασία σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων του.
Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει έκκληση στο κοινό να χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης που καλύπτει σχεδόν το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει, παράλληλα με τις υφιστάμενες υπηρεσίες που παρέχονται ηλεκτρονικά, όπως για παράδειγμα η δήλωση βλαβών μέσα από την ιστοσελίδα www.deddie.gr.
Ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση στην καθημερινή λειτουργία όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας της Δημόσιας υγείας, ο ΔΕΔΔΗΕ εκπόνησε και έθεσε σε άμεση εφαρμογή Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας, το οποίο διασφαλίζει τη συνέχιση των εργασιών του σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και ανωτέρας βίας, με κεντρικό άξονα την απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία όλων των κρίσιμων υποδομών που διαχειρίζεται.
Σε ανακοίνωσή του διαβεβαιώνει ότι «Οι ομάδες διαχείρισης κρίσεων που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας, είναι πλήρως προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν όλα τα επιχειρησιακά και λειτουργικά προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν από την εξάπλωση του ιού, εξασφαλίζοντας την ομαλή ηλεκτροδότηση όλης της χώρας και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του κοινού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ