Παίρνει μορφή η φετινή Ονειρούπολη

Ξεπερνά τις προσδοκίες το ενδιαφέρον για επισκέψεις και συμμετοχή Προβολή της εκδήλωσης και στο εξωτερικό

0
2835

Άρχισε από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου η τοποθέτηση των ξύλινων κατασκευών της Ονειρούπολης. Περίπου 70 σπιτάκια θα έχουν τοποθετηθεί φέτος στην πολιτεία του Αη Βασίλη που θα ανοίξει τις πόρτες της από την 1η Δεκεμβρίου. Η τοποθέτηση των κατασκευών και οι απαιτούμενες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος των διοργανωτών όπως είπε χθες στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Λευτέρης Καλλινικίδης, σημειώνοντας ότι τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα στον χρόνο που πρέπει. Φέτος ο χώρος στην περιοχή που τοποθετούνται τα εμπορικά σπιτάκια θα είναι περισσότερο ανοικτός ενώ στην περιοχή των δράσεων υπάρχει τετραπλασιασμός των οικίσκων διότι έχουν πολλαπλασιαστεί ανάλογα και οι δράσεις, τριάντα από τις οποίες θα είναι δωρεάν και θα διεξαχθούν τόσο στην πλατεία Ελευθερίας όσο και στον Δημοτικό Κήπο.
Μεγάλο μέρος των ξύλινων κατασκευών είχαν ήδη μεταφερθεί χθες στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας και αρκετά είχαν ήδη τοποθετηθεί στις θέσεις τους. Τα συνεργεία που ασχολούνται με την προετοιμασία του χώρου κινούνταν σε ταχείς ρυθμούς και η κινητικότητα προκειμένου να διοργανωθεί άρτια η φετινή Ονειρούπολη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Αισθητό είναι και το ενδιαφέρον που εκφράζεται μέχρι στιγμής τόσο από γκρουπ που θέλουν να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό κομμάτι της Ονειρούπολης όσο και από γρουπ επισκεπτών που σχεδιάζουν να βρίσκονται την περίοδο των γιορτών στην Δράμα για να απολαύσουν την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα. Ο αριθμός των αιτημάτων φορέων που θέλουν να συμμετέχουν είτε ως επισκέπτες είτε παρουσιάζοντας την δουλειά τους στην Ονειρούπολη έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία όπως είπε χθες μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ.
Από σήμερα ξεκινά και η εκστρατεία προβολής της Ονειρούπολης σε Βόρεια Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία στο πλαίσιο του promo tour που σχεδιάστηκε και περιλαμβάνει διαφημιστική καμπάνια με την συμμετοχή των Ξωτικών, της Φιλαρμονικής του Δήμου Δράμας και προβολή σε εμπορικά κέντρα, αυτοκινητόδρομους κ.ο.κ.
Στην Θεσσαλονίκη θα γίνουν εκδηλώσεις προβολής της Ονειρούπολης στην πλατεία Αριστοτέλους, στον Εύοσμο, στο Cosmos κλπ. Στην Βουλγαρία θα υπάρχουν billboards στους αυτοκινητόδρομους και θα γίνει προβολή σε όλα τα κεντρικά mall. Παράλληλα η Ονειρούπολη θα καλυφθεί με σχετικά ρεπορτάζ στα μεγάλα κανάλια. Διαφημιστική προβολή της Ονειρούπολης θα γίνει επίσης και στην Τουρκία μέχρι την Ανδριανούπολη με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών από την συγκεκριμένη χώρα.
Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για την φετινή Ονειρούπολη υπήρξε και στην διάρκεια της τουριστικής έκθεσης Filoxenia στην Θεσσαλονίκη όπου σύμφωνα με πληροφορίες ένας στους δυο επισκέπτες ρωτούσε για την Ονειρούπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ