Παλιός γνώριμος το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Δράμας

0
4196

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Δράμας είναι παλιός γνώριμος Costa Βιανα Βάντερσον (Costa Viana Wanderson) που σήμερα είναι 27 ετών, γεννημένος στην Brasília της Βραζιλίας με ύψος 1.64 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο ο οποίος στο παρελθόν είχε ξαναφορέσει την φανέλα των μαυραετών την περίοδο 2011-12 όταν η Δόξα έπαιζε τότε στα σαλόνια της Α’ εθνικής, αγωνιζόμενος ως δανεικός από την ομάδα του Ολυμπιακού.
Στην πρώτη του θητεία στην Δόξα Δράμας το 2011-12, ο Βάντερσον είχε γράψει 13 εμφανίσεις με την ομάδα της Δράμας στην Α’ εθνική κατηγορία χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Έχει ξανά αγωνιστεί όμως, σε ελληνικό έδαφος με τον Απόλλωνα Σμύρνης την περίοδο 2014-16 καταγράφοντας 55 εμφανίσεις και 11 γκολ, ενώ την περίοδο 2016-18 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λαμίας καταγράφοντας 51 εμφανίσεις και 2 γκολ.
Τον Ιούνιο του 2018 ο Βάντερσον αποχαιρέτησε την Ελλάδα και μετακόμισε στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Beroe, όπου έκατσε ένα χρόνο και κατέγραψε 30 εμφανίσεις και 3 γκολ με τον Βουλγαρικό σύλλογο.
Η μεταγραφή αυτή πρόκειται για μια ποιοτική λύση στα άκρα της επίθεσης για την ομάδα της Δόξας που θα βοηθήσει να πετύχει τους στόχους που έθεσε η ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ