Πανδραμαϊκός Νόστος: 50 χρόνια από την ίδρυση

0
1888

Με πρωτοβουλία του Πανδραμαϊκού Νόστου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1-2-2020, εκδήλωση της Πανδραμαϊκής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας. Η επέτειος αυτή, πιστεύουμε πως τιμήθηκε όπως της άρμοζε, από τους Πανδραμαϊκούς, αλλά και ευρύτερα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του λευκώματος “50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ”, την οποία έκανε με εξαιρετικό τρόπο, ο λογοτέχνης και εκπρόσωπος τύπου του Πανδραμαϊκού Νόστου, Σωτήρης Δημηρόπουλος, από τους συγγραφείς του λευκώματος.
Στην συνέχεια, ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ, τίμησε με πλακέτες τον φίλαθλο Ποιμενίδη Σταύρο για την προσφορά του στον Πανδραμαϊκό Α.Ο. και την Ακριτίδου Ελένη, μέλος του Πανδραμαϊκού Νόστου, για την ουσιαστική συνεισφορά της, στις δραστηριότητες του συλλόγου, ενώ ακολούθως, απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά για τα 50 χρόνια του Πανδραμαϊκού, στους πρώην ποδοσφαιριστές του Πανδραμαϊκού: Σιμιτσή Δημήτριο και Κανελόπουλο Μιχάλη, στον πρώην Πρόεδρο του Πανδραμαϊκού Α.Ο., Χαραλαμπίδη Μιχάλη, καθώς και στα ιδρυτικά μέλη Κοντογιάννη Γιάννη και Δημηρόπουλο Σωτήρη.
Μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησε υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Δραμινούς της Θεσσαλονίκης: Δερμεντζή Νίκο και Σωτηρούδη Απόστολο, τους οποίους και ευχαριστεί ο Πανδραμαϊκός Νόστος για την εθελοντική προσφορά τους.
Επίσης ο Πανδραμαϊκός Νόστος ευχαριστεί όλες τις φίλες και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ωραίας εκδήλωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ