Πανελλήνιος διαγωνισμός συγγραφής σεναρίου για ταινία μικρού και μεγάλου μήκους

0
2030

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον διαγωνισμό για έβδομη χρονιά.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους στις κατηγορίες α) Πρωτότυπου Έργου και β) Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2020, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση σεναρίου στην ΕΣΕ, στη διεύθυνση: https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό: https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Στο πλαίσιο του 7ου Ετήσιου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους, Πρωτότυπου Έργου και Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.), το Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου εγκρίνει τη θέσπιση δύο Βραβείων Σεναρίου και συγκεκριμένα:
α) Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μικρού Μήκους, ποσού 1.000 € πλέον ΦΠΑ καιβ) Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μεγάλου Μήκους, ποσού 3.000 € πλέον ΦΠΑ.
Τα ανωτέρω ποσά θα καταβληθούν στους βραβευμένους σεναριογράφους

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
Το πρώτο βραβείο πρωτότυπου σεναρίου, θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος και θα λάβει μετάλλιο. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές θα λάβουν μετάλλιο και συμβολικό έπαθλο. Οι έπαινοι θα λάβουν τιμητική διάκριση.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
Τα σενάρια των νικητών, εφ’ όσον το επιθυμούν οι δημιουργοί τους, θα κατατεθούν από δύο εταιρίες παραγωγής τόσο στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την ΕΡΤ προκειμένου να τύχουν χρηματοδότησης.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, κύριο Αλέξανδρο Κακαβά, (τηλέφωνο:6932.089.819 e-mail: kakavasese@gmail.com)
Αναλυτικές πληροφορίες, όροι διαγωνισμού και βραβεία: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1259/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!