Πανέτοιμοι οι αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών

0
2340

Οι υποχρεώσεις της Αγωνιστικής ομάδας του ΚΟΔ κορυφώνονται στον μήνα που διανύουμε. Μετά από πολύμηνη και επίπονη προετοιμασία, οι αθλητές και αθλήτριες του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κατηγοριών.
Συγκεκριμένα:
1. Από 11 έως 14 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο οποίο θα πάρουν μέρος οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
Βασιλείου Ηλίας Καλούδης Γεώργιος Καράογλου Κλεάνθης Κιορσάββας Μιλτιάδης Μπακάλης Δημήτριος Βασιλειάδου Ευφροσύνη Δερβεντλή Κυριακή Πλατάνου-Ζάπρη Μαρκέλλα Τσαρτσάλη Βασιλική Τσοκακτσίδου Κυριακή
2. Από 16 έως 18 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθεί στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α-Παγκορασίδων Α στο οποίο θα πάρουν μέρος οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
Μιχαηλίδης Βασίλειος Μπόχουα Αλέξανδρος Τοπχαναλής Μιχαήλ Κουμπατή Σοφία Κωσταντινίδου Ιωάννα Ορφανίδου Ελένη
3. Από 20 έως 22 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθεί επίσης στο Βόλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β-Παγκορασίδων Β στο οποίο θα πάρουν μέρος οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
Ετόγλου Χαράλαμπος Καζάκης Λεόντιος Μαδεμλής Κωνσταντίνος Μενζιλτζίδης Γεώργιος Μπανιώτης Γεώργιος Μυλωνάς Δημήτριος Νίκογλου Νικόλαος Τάσκος Δημήτριος Χριστοφορίδης Μιχαήλ Άρμεν Μαρία Θεοδώρου Χριστίνα Παυλίδου Μαρία-Δέσποινα
4. Από 25 έως 28 Ιουλίου 2019 τέλος θα διεξαχθεί στα Ιλίσια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο οποίο θα πάρουν μέρος οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: Κουμουνδούρος Μάριος Κωνσταντινίδου Φωτεινή
Το Διοικητικό συμβούλιο του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας με ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κατηγοριών, θέλει να ευχηθεί σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν σε αυτά, καθώς και στους προπονητές τους κ.κ Αβραμίδη Σταύρο και Σανοζίδη Σπύρο, καλή επιτυχία στις προσπάθειές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!