Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Αρ. Μωυσιάδης

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Δράμας

0
2115

Την παραίτηση του κατέθεσε προς τον Δήμαρχο Δράμας ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κος Αριστείδης Μωυσιάδης.

Στην παραίτηση, που έγινε μέσω επιστολής με ημερομηνία 26 Μαρτίου, ο κος Μωυσιάδης ζητά από τον Δήμαρχο Δράμας να αποδεχθεί την παραίτησή του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και από την θέση του Αντιδημάρχου για προσωπικούς λόγους χωρίς να αιτιολογεί περαιτέρω την επιστολή παραίτησης. Την ίδια ώρα μέσω της επιστολής ο κος Μωυσιάδης ανατρέχει στο έργο που πραγματοποιήθηκε στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής στην διάρκεια της θητείας του επί 4,5 χρόνια. Στην ίδια επιστολή ο κος Μωυσιάδης σημειώνει την άριστη συνεργασία που είχε με το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας αλλα και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα. Τέλος εκφράζει τις ευχαριστίες του και προς τον Δήμαρχο Δράμας για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αναθέτοντας του ένα τόσο δύσκολο τομέα.
Εφόσον η παραίτηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών γίνει αποδεκτή απο τον Δήμαρχο Δράμας κο Χρ. Μαμσάκο τότε θα αντικαταστήσει τον κο Αριστείδη Μωυσιάδη, ο κος ο κ. Γιώργος Δεμερτζής, που διετέλεσε και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου.
Η επιστολή παραίτησης του κου Μωυσιάδη, συνδέθηκε με την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια ΑΜΘ με τον συνδυασμό του κου Τοψίδη, παρότι ο ίδιος ο κος Μωυσιάδης δεν αναφέρθηκε σε αυτό μέσω της επιστολής.
Τι ακριβώς αναφέρει στην επιστολή του ο Αριστείδης Μωυσιάδης
“Δράμα,
26 Μαρτίου 2019
Κύριε Δήμαρχε, σας
παρακαλώ όπως:
Α) αποδεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και
Β) επαγόμενα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Δράμας, καθαρά για προσωπικούς λόγους.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου τον ιδιαιτέρως ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας, για 4 1⁄2 συναπτά έτη, καθώς επίσης τους Δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της παράταξης μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλο αυτό το διάστημα. Η παρακαταθήκη του έργου που επιτελέσαμε μαζί σε αυτά τα έτη της συνεργασίας μας νομίζω ότι είναι σημαντική για την τωρινή αλλά και τις μελλοντικές διοικήσεις του Δήμου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε από τον Σεπτέμβριου του έτους 2014 μέχρι σήμερα όλους τους υπαλλήλους της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Δράμας και ιδιαίτερα την προϊσταμένη και τον διευθυντή της υπηρεσίας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων για την συνεργασία που είχαμε εντός του δημοτικού συμβουλίου, για ζητήματα που αφορούν το καλό του τόπου μας και εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους που θα συμμετάσχουν εκ νέου ως υποψήφιοι στην τοπική αυτοδιοίκηση καλή επιτυχία.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνδημότες μου που με εξέλεξαν στη θέση του δημοτικού συμβούλου και όλους τους συμπολίτες μου που συνεργαστήκαμε αυτά τα 4 1⁄2 χρόνια με κοινό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδυνάτων συνδημοτών μας.
Με τιμή
Αριστείδης Μωϋσιάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ