Παρουσιάστηκαν επίσημα στη Δράμα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

0
784

Παρουσιάστηκαν επίσημα την Πέμπτη 27 Απριλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Δράμα σε πολιτική εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, όπου παρέστησαν πολλοί φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος.
Οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να χαιρετήσουν το κοινό. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που παρουσιάστηκαν είναι οι: Μαρία Βαμβακίδου, Δαμιανός Καγγελίδης, Χαρά Κεφαλίδου, Αναστάσιος Νικολαΐδης και Ανέστης Τερζής.
Η κα Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Δράμας στις τελευταίες εκλογές που ήταν 12,3% και τα οποία χαρακτήρισε “από τα υψηλότερα” για να προσθέσει ότι αυτό επιτεύχθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και με αντίξοες πολιτικές συνθήκες. Επεσήμανε ότι στόχος είναι αυτά τα ποσοστά να ανέλθουν περισσότερο.
Η γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Πάτυ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε επιγραμματικά μεταξύ άλλων και στην σημερινή κατάσταση του νομού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μεταξύ των οποίων και η οδική και σιδηροδρομική απομόνωση ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί πανελλαδικά την τελευταία τετραετία επί της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ με τις παρακολουθήσεις, τα σκάνδαλα, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, την κατάσταση στην Δημόσια Υγεία, την τεράστια αύξηση των μετακλητών υπαλλήλων κ.ο.κ. Σημείωσε ότι όλα αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ αν δεν βγει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές.
Είπε επίσης μεταξύ άλλων ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει προσπάθεια να γίνουν γνωστές οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ και το πρόγραμμά του ενώ θα γίνουν και διάφορες ενημερωτικές εξορμήσεις σε διάφορα σημεία της Δράμας. Υπογράμμισε ότι στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να μη μείνει κανένα εκλογικό κέντρο χωρίς αντιπρόσωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!