Πάθος για τη νίκη στην Κέρκυρα για τη Δράμα ’86

0
2355

Στην Κέρκυρα την Κυριακή στις 19:00 ψάχνει την πολυπόθητη εκτός έδρας νίκη.
Παπάζογλου και Σίνα δίνουν μάχες με την Εθνική στην Μεσογειάδα.

Την Κυριακή στις 19:00 η Δραμινή ομάδα δίνει έναν σημαντικό αγώνα στην Κέρκυρα. Ένα παιχνίδι που ο Bianco Monte Δράμα 1986 θέλει πολύ, γιατί αφενός θα απομακρυνθεί από την ζώνη των Play out, αφετέρου θα μείνει κοντά και στην πρώτη εξάδα.
Ο Σάκης Βαλαβάνης περιμένει με αγωνία την έκβαση της αποθεραπείας του Χρήστου Χαιτίδη ο οποίος έχει θλάση στον υπερακάνθιο. Η υπόλοιπη ομάδα προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα με πάθος για την νίκη. Αμφίβολος για μια ακόμη φορά θα είναι ο Βασίλης Κουρουτζίδης του οποίου η απόσπαση έχει εξελιχθεί σε σήριαλ. Η ομάδα θα ταξιδέψει το Σάββατο και θα επιστρέψει την Κυριακή τα χαράματα. Το πρόβλημα είναι ότι ο αγώνας ορίστηκε στις 19:00 και δεν θα προλάβουν το πλοίο της γραμμής ενώ πτήσεις για Θεσσαλονίκη υπάρχουν μόνο την επόμενη το μεσημέρι. Εκτός απροόπτου η ομάδα θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ με μισθωμένο Θαλάσσιο ταξί.
Στην 17η Μεσογειάδα της Αττικής συμμετέχουν με την Εθνική ομάδα οι αθλητές του συλλόγου Αρμάντο Σίνα και Θανάσης Παπάζογλου οι οποίοι μάλιστα την Πέμπτη έκαναν καταπληκτική εμφάνιση εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας βοηθώντας σημαντικά στην νίκη της Εθνικής μας ομάδας. Οι δύο αθλητές μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θόδωρο Τογανίδη θα μεταβούν αεροπορικώς στην Κέρκυρα από την Αθήνα την Κυριακή το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ