Home Αθλητισμός Πέντε μετάλλια για την Ακαδημία Πάλης Δράμας στο 7th Meteora Wrestling...

Πέντε μετάλλια για την Ακαδημία Πάλης Δράμας στο 7th Meteora Wrestling Tournament

Εντυπωσιακή εμφάνιση των δραμινών παλαιστών στα Τρίκαλα

0

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Πάλης Δράμας στο 7th Meteora Wrestling Tournament, που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, το διάστημα μεταξύ 1-2 Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 400 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος παλαιστές σωματείων από τη Σερβία, την Ρουμανία, την Βόρεια Μακεδονία, την Βουλγαρία, την Τουρκία, την Σλοβακία, την Μολδαβία, την Γαλλία και την Λετονία, προσδίδοντας υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και έντονο διεθνή χαρακτήρα στους αγώνες.
Η δραμινή ομάδα συμμετείχε με οκτώ παλαιστές, οι οποίοι κατέκτησαν πέντε συνολικά μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή πάλη, αποδεικνύοντας την αγωνιστική τους πρόοδο και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία. Την αποστολή της Ακαδημίας Πάλης Δράμας στα Τρίκαλα συνόδεψε ο προπονητής Θεόδωρος Γιαγκουνίδης.
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία U20, στα 87 κιλά κατέκτησε ο Δραμινός Νίκος Γιαγκουνίδης, ο οποίος αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σημείωσε τέσσερις εντυπωσιακές νίκες και ανέβηκε στην κορυφαία θέση του βάθρου.
Στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερα χάλκινα μετάλλια για την Ακαδημία Πάλης Δράμας. Συγκεκριμένα, ο Αλέξιος Χατζησαββίδης στην κατηγορία U13, στα 43 κιλά, με δύο νίκες επικράτησε επί του Ρουμάνου αντιπάλου του, αγωνιζόμενος για τις θέσεις 3-5.Ο Αναστάσιος Χαραλαμπίδης, επίσης στην κατηγορία U13, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 54 κιλά, νικώντας αθλητή του Εθνικού Αθηνών. Ο Γιώργος Τελίδης στην κατηγορία των 54 κιλών, αγωνίστηκε με επιτυχία απέναντι σε Ισραηλινό παλαιστή, κατακτώντας την τρίτη θέση στο βάθρο, και τέλος, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης στην κατηγορία U17, στα 92 κιλά, πέτυχε δύο νίκες που τον ανέβασαν στην τρίτη θέση, χαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στον δραμινό σύλλογο.
Την πέμπτη θέση κατέκτησαν οι Βάιος Παληάς, Αλέξανδρος Χιντζίδης και Αλμπιόν Μπρούκα, αφήνοντας επίσης πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στη διεθνή διοργάνωση.
Οι αγώνες στα Τρίκαλα αποτέλεσαν μια ακόμη πολύτιμη εμπειρία για τους νεαρούς δραμινούς παλαιστές, καθώς τους έδωσαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με συνομηλίκους τους από άλλες χώρες, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αγωνιστική ωριμότητα στην πορεία της αθλητικής τους διαδρομής.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version