Περίπου 500 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στις εκλογές της ΕΛΜΕ Δράμας

0
4036

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ Δράμας


 

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη στο αμφιθέατρο του 2ου Λυκείου Δράμας, οι εξ αναβολής εκλογές της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Δράμας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ, την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 20ό συνέδριο της ΟΛΜΕ και την ανάδειξη εκλεκτόρων στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, όπως είπε στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας» ο απερχόμενος πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΜΕ κ. Κώστας Ευμοιρίδης.

Στη διαδικασία ψήφισαν περίπου 500 από τα μέλη της ΕΛΜΕ Δράμας, ενώ συμμετείχαν και αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε άλλους νομούς. Στις εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Δράμας, πρώτη παράταξη βγήκε η ΔΑΚΕ με 205 ψήφους, δεύτερη η παράταξη “Παρεμβάσεις” με 103 ψήφους, ακολουθεί η παράταξη ΣΥΝΕΚ με 75 ψήφους, η παράταξη ΠΕΚ με 54 ψήφους, και το ΠΑΜΕ με 37 ψήφους. Στις εκλογές για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ η ΔΑΚΕ έλαβε 205 ψήφους, η παράταξη “Παρεμβάσεις” 90 ψήφους, η παράταξη ΣΥΝΕΚ 73 ψήφους, η παράταξη ΠΕΚ με 63 ψήφους, η παράταξη ΠΑΜΕ 37 ψήφους. Για το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ η ΔΑΚΕ έλαβε 203 ψήφους, η παράταξη “Παρεμβάσεις” 90 ψήφους, η παράταξη ΣΥΝΕΚ 75 ψήφους, η παράταξη ΠΕΚ 68 ψήφους και η παράταξη ΠΑΜΕ 39 ψήφους.
Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ η ΔΑΚΕ πήρε 3 έδρες και εξελέγησαν οι κ.κ. Κ. Ευμοιρίδης, Γ. Αθανασιάδης, Δ. Πατρονίδου. Η παράταξη “Παρεμβάσεις” κατέλαβε 2 έδρες και εκλέχθηκαν οι κ.κ. Αθ. Βάλλας και Δ. Μαυρίδης. Η παράταξη ΣΥΝΕΚ κατέλαβε 1 έδρα και εκλέχθηκε ο κ. Αν. Θεοχάρης. Από την παράταξη ΠΕΚ κατέλαβε 1 έδρα και εκλέχθηκε ο κ. Γ. Σένδρος.
Στους αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΟΛΜΕ, η ΔΑΚΕ εξέλεξε 2 αντιπροσώπους τους κ.κ. Κ. Ευμοιρίδη και Γ. Αθανασιάδη, η παράταξη “Παρεμβάσεις” εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο τον κ. Δ. Μαυρίδη. Η παράταξη “ΣΥΝΕΚ”, εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο, τον κ. Αν. Θεοχάρη και η παράταξη “ΠΕΚ” εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο τον κ. Γ. Σένδρο.
Για τους εκλέκτορες στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ η παράταξη ΔΑΚΕ εξέλεξε 11 εκλέκτορες, η παράταξη “Παρεμβάσεις” εξέλεξε 5 εκλέκτορες, η παράταξη “ΠΕΚ” εξέλεξε 3 εκλέκτορες και η παράταξη “ΣΥΝΕΚ” εξέλεξε 4 εκλέκτορες

Το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ Δράμας, θα συνέλθει σε σώμα μετά από 8 περίπου ημέρες. Το επόμενο ΔΣ της Ένωσης, όπως είπε ο κ. Κ. Ευμοιρίδης στα “Χ”, θα πρέπει να ασχοληθεί με μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πρώτο το μισθολογικό που εκκρεμεί εδώ και 12 χρόνια, αλλά και τους διορισμούς εκπαιδευτικών όπως και την επιμόρφωση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ