Πήρε το ντέρμπι ο Αγ. Αθανάσιος 3-2 τον Καλαμώνα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

0
3120

Με την δεύτερη αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας εκεί που σημειώθηκαν 23 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 46 από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.
Οι ομάδες αυτή την αγωνιστική παρουσιάστηκαν πιο ανταγωνιστικές σε σχέση με την πρώτη και πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλά γκολ.                                                                     Στα αποτελέσματα της ημέρας, ο Μαυρόβατος μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως ο Αγγελίδης με δύο προσωπικά τέρματα στο 40΄ και στο 68΄ έφερε το ματς στα ίσια με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Στο Μικροχώρι ο τοπικός Άρης ήταν καλύτερος από το Μοναστηράκι και στο πρώτο μέρος έβαλε ένα γκολ και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη πέτυχε δύο ακόμα τέρματα, με το μόνο που κατάφερε το Μοναστηράκι είναι να μειώσει το σκορ σε 3-1. Αξίζει να αναφερθεί ότι την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Κεραυνού έκανε ο δεκατετράχρονος Δερμιτζόγλου δείχνοντας καλά στοιχεία για όσο αγωνίστηκε.
Στην Αδριανή η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Καστρινό, με την ομάδα του Στάθη Μελικίδη να είναι καταιγιστική στα πρώτα 25’ λεπτά και να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της Αδριανής είναι να μειώσουν το σκορ στο δεύτερο μέρος με τον Λιοντα με το 1-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Στο γήπεδο του Φιλίππου η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ομάδα του Νεροφράκτη. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε δύο ανατροπές καθώς στην αρχή της αναμέτρησης ο Φίλιππος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Νεροφράκτη να ανατρέπει την κατάσταση στην αρχή της επανάληψης. Ο Χατζηδημητρίου του Φίλιππου όμως είχε άλλη άποψη και με δύο προσωπικά του γκολ έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Τέλος στον Αγ. Αθανάσιο έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι καθώς ο Μέγας φιλοξένησε την ομάδα του Καλαμώνα. Ο Καλαμώνας πήρε προβάδισμα στο σκορ δύο φορές όμως και τις δύο φορές ισοφαρίστηκε και σαν μην έφτανε αυτό στο 85’ ο Ασλανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Αγ. Αθανάσιο.

ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ – ΦΤΕΛΙΑ 2-2

Ο Γιώργος Μαυρίδης από τον αγώνα Μαυρόβατος-Φτελιά

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στον Μαυρόβατο, εκεί που ο τοπικός Ηρακλής φιλοξένησε την ομάδα της Φτελιάς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και στο 25’ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Δουλκέρογλου. Η Φτελιά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32’ θα κάνει το 0-2 με τον Μακρυγιάννη. Κάπου εκεί ο Μαυροβάτος έβγαλε αντίδραση και μείωσε αρχικά το παιχνίδι με τον Αγγελίδη στο 40’ με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος ο Μαυρόβατος μπήκε καλύτερα και είχε ευκαιρίες να κάνει το 2-2 και το κατάφερε στο 60’ πάλι με τον Αγγελίδη. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Από τον Μαυρόβατο ξεχώρισαν οι: Αγγελίδης, Κονδυλίδης και Κωνσταντινίδης ενώ από την Φτελιά οι: Μακρυγιάννης και Δουλκέρογλου.
Μαυρόβατος (Ποιμενίδης):Χαραλαμπίδης, Ματρίδης, Συμεωνίδης, Μακρής, Αμανατίδης, Ποιμενίδης, Αγελλίδης, Ασημόγλου(67’ Κουτσουράς), Κωνσταντινίδης, Κονδυλίδης, Τόσιος.
Φτελιά: Κοτσάκι, Κανίδης, Καραγκιοζης, Κουταλας, Κοταράνης, Δεληκωστίδης, Αρβανιτίδης, Δουλκέρογλου, Μίλο, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος Αθ.
Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Σαββίδης, Κεχαϊδης, Παρλαλίδης.

ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 3-1
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο Μικροχώρι με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την ομάδα του Μοναστηρακίου. Ο Παύλος Παυλίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Κεραυνού με τον Κιάκο να εκτελεί χρέη προπονητή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Μικροχώρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Δαφνάκη στο 20’ λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα αλλά οι προσπάθειες των Δαφνάκη, Καρυπίδη και Αλεξιάδη δεν μετετράπησαν σε γκολ. Με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη το Μικροχώρι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 50’ ο Ιακειμίδης που είχε περάσει στο ημίχρονο στο παιχνίδι, μετά από πάσα του Ετόγλου έκανε το 2-0. Στο 62’ αγωνίστηκε ο 14χρονος τερματοφύλακας του Μοναστηρακίου ο Δερμετζόγλου.
Στην συνέχεια χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες με Σανίτσα, Ιακειμίδη και Ετόγλου για να έρθει στο 78’ ο Αλεξιάδης να κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφερε το Μοναστηράκι είναι να μειώσει το σκορ στο 82 με τον Άντζα. Με το 3-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Από το Μικροχώρι ξεχώρισαν οι: Δαφνάκης, Αλεξιάδης και στο δεύτερο μέρος οι Ετόγλου και Ιακειμίδης. Από το Μοναστηράκι οι: Άντζας Παπαϊγνατίου και Μητρούσης.
Μικροχώρι (Αρνής): Σαββίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος Π., Ποιμενίδης, Μπαϊρακτάρης, Σανίτσας, Νεραντζάκης, Κασάμπαλης, Καρυπίδης, Δαφνάκος, Αλεξιάδης.
Ετόγλου Ιακειμίδης, Βάντσης, Κανητέρης
Μοναστηράκι: Μητρούσης Γ., Γιάνναρος, Βασιλειάδης, Ξυγιντζής, Χαραλαμπίδης, Κετάνης, Βάντσης, Μητσούσης Αθ., Παπαιγνατίου, Μητσούσης Β., Άντζας.

ΑΔΡΙΑΝΗ – ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 1-4
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Αδριανής με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την νεανική ομάδα του Καστρινού.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πραγματοποίησαν ένα τέλειο 25λεπτο καθώς σημείωσαν τέσσερα τέρματα.
Αρχικά στο 10’ ο Κοχαϊμίδης θα ανοίξει το σκορ για τον Καστρινό για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Χατζήογλου να κάνει το 0-2, στο 22’ ο Γεωργιάδης θα κάνει το 0-3 και στο 25’ ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 0-4.
Ο Καστρινός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος με το 0-4 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη η Αδριανή παρουσιάστηκε βελτιωμένη και στο 53’ θα μειώσει το σκορ με τον Λιόντα. Στην συνέχεια έχασε κάποιες ευκαιρίες με το 1-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Αδριανή: Παμπουκίδης, Κελέσης, Γκούτης, Τσεγγελίδης, Δανιήλ, Παντελίδης, Πρίτσιου, Σαρίδης, Κουγιουμτζής, Λίοντας, Καλογριάς.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Μπραστάνος, Κρόκος και Ζεκερίδης.
Καστρινός: Καραγιαννίδης, Αλμανίδης, Μπερμπερίδης, Φλέγγας, Καταρτζής, Καραγιαννίδης, Χατζήογλου, Χατζηπαπαθεοδώρου, Γεωργιάδης, Κυριαζής, Κοχαϊμίδης.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Πουλάς, Χιντζίδης, Χότζα, Βέις

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ 3-2
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα διεξήχθη στο γήπεδο του Αγ. Αθανασίου εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε την ομάδα του Καλαμώνα.
Ο Καλαμώνας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 23’ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Πατσούκη. Η απάντηση του Μέγα ήταν άμεση και στο 28’ ο Σάββας Διαμαντής θα φέρει το ματς στα ίσια. Στο 40’ ο Καλαμώνας θα πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ και πάλι με τον Πατσούκη, αλλά για μια ακόμη φορά η απάντηση του Μέγα ήταν άμεση και στο 44’ ο Ιωαννίδης θα κάνει το 2-2 για τους γηπεδούχους το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον Αγ. Αθανάσιο να το θέλει περισσότερο και στο 85’ ο Ασλανίδης θα κάνει το 3-2 για τον Μέγα το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Αγ. Αθανάσιος: Τογικόγλου, Παπαδόπουλος Ι., Διαμαντής, Βουβαλίδης, Δημητριάδης, Βαφάκης, Μπαμπασαλή, Ασλανίδης, Ιωαννίδης, Σκάρογλου, Κεσίδης.
Καλαμώνας: Ταγκαλίδης, Παπαζήσης, Καραγκουλμεντίδης, Κοντρόπουλος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζησωτηριάδης, Πατσούκης, Παπαδόπουλος Σ., Πασκαλίδης, Καγκαλίδης.

Δημήτρης Μπουτζέκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ