Mε την παρουσία πλήθους πιστών και του ιερού κλήρου της περιοχής μας και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας η υποδοχή της Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου το απόγευμα της Πέμπτης στη Δράμα.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος λίγο αργότερα τόνισε ότι οι δραμινοί με σεβασμό υποκλινόμαστε στη χάρη της Παναγίας.
Πρόσθεσε δε ανάμεσα σε άλλα ότι «η τιμητική προσκύνηση της Τίμιας Ζώνης της Παναγίας αποτελεί σταθμό ανεφοδιασμού στην θρησκευτική και πνευματική μας πορεία. Ενίσχυση και ενθάρρυνση στον καθημερινό μας αγώνα».
Όσοι άνθρωποι την ασπάζονται και την αγγίζουν λυτρώνονται από πνευματικές αλλά και σωματικές ασθένειες. Η συνάντηση με την Τίμια Ζώνη της Παναγίας είναι μια ευλογία, να την αξιοποιήσετε και να της πείτε τους αναστεναγμούς και τα προβλήματά σας διότι πίσω από την Τίμια Ζώνη είναι το πρόσωπο της Παναγίας. Εύχομαι η χάρη της Αγίας Ζώνης που θα
Ακολούθως έγινε μετάβαση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου ακολούθησε Δοξολογία. Στις 8 το βράδυ τελέστηκε ο Εσπερινός και Παράκληση και από τις 22.00 έως τις 00.30 τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Ο ναός του Αγίου Νικολάου θα είναι ανοιχτός έως την Κυριακή 23 Ιουνίου, από τις 6 το πρωί έως αργά το βράδυ προκειμένου να μπορούν να προσκυνήσουν την Τίμα Ζώνη της Παναγίας οι πιστοί της περιοχής μας και να πάρουν την ευλογία της.