Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου στην Δράμα

0
2463

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου τα προγραμματισμένα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Σοφίας δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Παρουσία των υποψηφίων βουλευτών, φίλων και στελεχών του κόμματος παρουσιάστηκε το έργο που έχει γίνει από την σημερινή κυβέρνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες όπως τονίσθηκε όπως και το τι επετεύχθη στην Δράμα στο διάστημα των τεσσάρων ετών διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποψήφιοι του κόμματος έστειλαν μήνυμα ενότητας και ζήτησαν από τα παριστάμενα στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν δυναμικά στην προεκλογική προσπάθεια με φόντο τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Τα στελέχη του κόμματος τόνισαν ότι ένα σημαντικό όσο και αποτελεσματικό μέρος της προεκλογικής προσπάθειας είναι η παραδοσιακή μέθοδος πόρτα – πόρτα και ζήτησαν από τους παριστάμενους να μην αφήσουν να πάει χαμένη καμία ψήφος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου…
Παρατέθηκε το έργο που έγινε μετά το 2014
Έγινε λόγος για τις πανεπιστημιακές σχολές πενταετούς φοίτησης που ιδρύθηκαν στην Δράμα και για την ίδρυση σχολής Κινηματογράφου στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΕΑΠ. Όπως και για την έγκριση χρηματοδότησης 14,9 εκ ευρώ από το πρόγραμμα ΗΛΕΚΤΡΑ του Υπουργείου Ενέργειας για την καπναποθήκη της οδού Περδίκα όπου θα στεγαστεί η Σχολή Κινηματογράφου. Ακόμη έγινε λόγος για την συγκρότηση του οργανισμού λειτουργίας των φυλακών στο Νικηφόρο και την ολοκλήρωση των υποδομών με την κατασκευή του εντευκτηρίου για το οποίο υπογράφηκε η συμφωνία έναρξη της κατασκευής του. Την ίδια ώρα όπως ειπώθηκε απομένει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την στελέχωση των 258 θέσεων του προσωπικού.
Επιπλέον έγινε λόγος για την ολοκλήρωση των μελετών του δρόμου Δράμας – Αμφίπολης για τον οποίο όπως τονίστηκε έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και τον Ιούλιο εκδίδονται τα τεύχη δημοπράτησης. Έγινε αναφορά στην στελέχωση του Νοσοκομείου της Δράμας, μετά από 6 χρόνια απραξίας και για την ενίσχυση των δήμων του Νομού Δράμας με 11.008.879 ευρώ όπως και για την επικείμενη έγκριση επιπλέον 1.600.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία. Παράλληλα ανάμεσα σε άλλα έγινε αναφορά και στην παραχώρηση οικοπέδου από το υπουργείο Εργασίας για την ανέγερση νέου κολυμβητηρίου.
Ακόμη πέραν των άλλων έγινε αναφορά και στο θέμα της ανεργίας στον Νομό Δράμας η οποία όπως ειπώθηκε μειώθηκε κατά 20% από το 2014. Όπως και για την αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων στον Νομό Δράμας από 1916 το 2014 σε 2365 το 2018.            Όπως επισημάνθηκε επίσης, μετά από μια τετραετία στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πιο έμπειρος για να παράγει ακόμη περισσότερα αποτελέσματα την επόμενη τετραετία με στόχο μεταξύ άλλων την δημιουργία 500.000 θέσεων εργασίας, την ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών και την περαιτέρω μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων για τον πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ