Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κοπή της Βασιλόπητας του Συνδέσμου Προπονητών

0
1726
Η βράβευση του Μπάμπη Καζεπίδη απο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζησαρόγλου

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 του Συνδέσμου Προπονητών Δράμας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Γεράσιμος, ο οποίος αμέσως μετά απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε με λόγια γεμάτα αγάπη και καλοσύνη, συμβουλευτικά και καθοδηγητικά προς όλους και ιδιαίτερα προς το ρόλο του προπονητή-παιδαγωγού. Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Σαρρίδη και κατόπιν ακολούθησαν οι βραβεύσεις.
Δυστυχώς παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μέλη του Δ. Σ. προκειμένου να διοργανώσουν όσο πιο άρτια μπορούσαν την εκδήλωση οι Προπονητές δεν ανταποκρίθηκαν με αποτέλεσμα οι προσκεκλημένοι να είναι περισσότεροι από τους προπονητές.
Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Δράμας μας κ. Σωτήρης Σαρρίδης, με την οποία κοινοποιεί την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν εντός του Μαρτίου: «Με μεγάλη μου λύπη και παρά τις αφιλοκερδείς και άοκνες προσπάθειές μας ως Δ. Σ. να έχουμε τον Σύνδεσμό μας κόσμημα στο δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου η απαξίωση από τους συναδέλφους με οδηγεί στην απόφαση να μην είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του Μαρτίου. Νομίζω ότι προσπάθησα τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ. να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από άποψη οργάνωσης, διεκδίκησης, νοικοκυρέματος, ενημέρωσης και εκπαίδευσης προς τους συναδέλφους.
Αφήνοντας πολλές φορές τις προσωπικές μου υποχρεώσεις (επαγγελματικές – οικογενειακές) σε δεύτερη μοίρα εργάστηκα αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς για το καλό του συνόλου των προπονητών της Δράμας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό και στόχο να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην 37ετή ύπαρξη ενός συλλογικού οργάνου που στήθηκε με πολύ όρεξη και μεράκι και έχοντας κατακτήσει πολλά δικαιώματα για τον προπονητή.Δυστυχώς οι συνάδελφοι με την αδιαφορία και την απαξίωση που δείχνουν καθημερινά προς τον Σύνδεσμο με αποκορύφωμα την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας όπου προσήλθαν ελάχιστοι δείχνοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει να έχουν ένα συλλογικό όργανο στο οποίο πολλές φορές απευθύνονται μόνο όταν αναζητούν λύση για κάποιο προσωπικό θέμα, ουσιαστικά δείχνουν με αυτή τη προσέγγιση ότι δεν τους είναι χρήσιμος ο Σύνδεσμος.Ο οποίος Σύνδεσμος πραγματοποιεί λίγες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, οπότε δεν τους επιβαρύνει ιδιαίτερα από τον προσωπικό τους χρόνο και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να δίνουν, έστω και τυπικά το παρόν.
Η απόφασή μου να αποχωρήσω είναι οριστική και αμετάκλητη.Εύχομαι και ελπίζω να βρεθούν ικανοί άνθρωποι που με όρεξη και μεράκι θα δώσουν όραμα, οντότητα και θα αφυπνίσουν από το λήθαργο, τους συναδέλφους που περιμένουν λύσεις μόνο όταν αντιμετωπίζουν κάποιο προσωπικό θέμα και μόνο τότε τους ενδιαφέρει η ύπαρξη του Συνδέσμου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!