Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο Χορός του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού

0
1601
Ο Γιώργος Πολυχρονίδης προπονητής ανδρικής ομάδας με τον Ποδοσφαιριστή Κώστα Βυζιηνό

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο χειμερινός χορός του Συλλόγου του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της Βασιλόπιτας για τα τμήματα της Ακαδημίας και του αντρικού τμήματος του ΠΑΟΠ.
Οι τυχεροί ποδοσφαιριστές ανά Τμήμα Αντρικό Βιζυηνός Κώστας, Εφηβικό Αθανασιάδης Βασίλης 2004-05, Κοτανίδης Λάζαρος 2006-07, Μήτρου Μιχαήλ 2008, Λουκιδης Γεώργιος 2009, Λάσκαρης Χρήστος 2010, Συμεωνίδης Κυριάκος 2011-12, Κυρμανίδης Αλέξανδρος 2012-13, Σαρόγλου Γεώργιος 2014-15, Χατζόπουλος-Χρήστος.
Σε σχετική ανακοίνωση τους οι Προπονητές της ακαδημίας σημείωσαν:
Το Δ.Σ και οι προπονητές της Ακαδημίας μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά που μας τίμησαν άλλη μια φορά με την παρουσία τους και γέμισαν το κέντρο, τους φιλάθλους της ομάδας μας, τον πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας Αμισσού, τους παράγοντες της ΕΠΣ Δράμας, τους εκπροσώπους του δήμου και πολλούς παράγοντες και προπονητές άλλων σωματείων. Επόμενη μεγάλη Εκδήλωση για το σύλλογο μας το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου όπου και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μας το 10ο Παιδικό Τουρνουά της ακαδημίας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ