Προηγείται ο Δημήτρης Κυριαζίδης για την έδρα της ΝΔ στη Δράμα

0
1612

– Επανακαταμέτρηση ζήτησε ο Κώστας Μπλούχος
– Παράγοντες που πρόσκεινται στον κ. Κυριαζίδη αναφέρουν ότι στο σύνολο των 244 τμημάτων συγκεντρώνει  94 ψήφους περισσότερες


 

Παραμένει σε εκκρεμότητα η επίσημη ενημέρωση για τα τελικά αποτελέσματα των σταυρών των υποψηφίων στη Δράμα. Η Περιφέρεια ΑΜΘ έχει αναρτήσει αποτελέσματα σε 240 από τα 244 εκλογικά τμήματα ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών σε 229 από τα 244 εκλογικά τμήματα. Η καθυστέρηση αυτή έχει δημιουργήσει μια αβεβαιότητα κυρίως για την έδρα της ΝΔ στον Νομό Δράμας, όπου η διαφορά ψήφων μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων κ.κ. Δημήτρη Κυριαζίδη και Κώστα Μπλούχου ήταν μικρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το πολιτικό περιβάλλον του κ. Κυριαζίδη, τα αποτελέσματα έχουν καταμετρηθεί στο σύνολο των 244 εκλογικών τμημάτων, στα οποία και ο κ. Κυριαζίδης συγκεντρώνει 94 ψήφους περισσότερες από τον κ. Κωνσταντίνο Μπλούχο. Για άγνωστο λόγο, το σύνολο των αποτελεσμάτων δεν αναρτηθεί επίσημα.
Από την πλευρά των ανθρώπων του κ. Μπλούχου υπήρξε ενημέρωση προς τα «Χ»  ότι ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων, διαδικασία που δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα.

Τώρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έκανε γνωστά η Περιφέρεια ΑΜΘ μέσω του πληροφοριακού της συστήματος στα 240 από τα 244 τμήματα ο κ. Κυριαζίδης συγκεντρώνει 7245 σταυρούς και ο κ. Μπλούχος 7167 σταυρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!