Προσλήψεις προσωπικού από την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α στη Δράμα

Μέχρι την Παρασκευή 08/03/2019 η εκδήλωση ενδιαφέροντος

0
2041

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., για την επέκταση των υπηρεσιών του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» Ν. Δράμας που θα υλοποιηθεί με την ενσωμάτωση νέου προσωπικού στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Υπηρεσιών Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Θεραπείας και υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον μέσω του Κέντρου Ημέρας «Πολυδεύκης» στο Ν. Δράμας, κάλεσε τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται για την στελέχωση συγκεκριμένων θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Σκοπός είναι να καλυφθούν με σχέσεις εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου οι θέσεις ενός ιατρού ψυχιάτρου, ενός ψυχολόγου, ενός κοινωνικού λειτουργού και ενός νοσηλευτή ή επισκέπτη υγείας.
Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος άρχισε την Δευτέρα 25/02/2019 και λήγει την Παρασκευή 08/03/2019.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Κριτήρια της τελικής επιλογής θα είναι: Το βιογραφικό σημείωμα του Υποψηφίου. Η προφορική συνέντευξη με την επιτροπή (Στη συνέντευξη θα συνεκτιμηθούν όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για τις γνώσεις, την εμπειρία, την προσωπικότητα και την καταλληλότητα των υποψηφίων.)
Η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης με την αίτηση συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ε.Ψ.Y.K.A.: www.epsyka.gr
Η επέκταση του Κέντρου Ημέρας θα συντελεστεί με την ενίσχυσή της με νέο προσωπικό, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διασπορά των παρεμβάσεων και να αυξηθεί ο αριθμός των προσφερόμενων θεραπευτικών πράξεων και των υπηρεσιών Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Θεραπείας, των υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον αλλά και των παρεμβάσεων δικτύωσης με την τοπική κοινωνία και τους φορείς.
Το πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Θεραπείας έχει ως στόχο την κάλυψη του ελλείμματος παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Ψυχικής Υγείας και Πρόληψης.
Ειδικότερα, οι επιμέρους στόχοι του προγράμματος είναι:
α) η παροχή υπηρεσιών πρόληψης της ψυχικής ασθένειας,
β) η παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας κατ’ οίκον,
γ) η έγκαιρη παρέμβαση για την αποφυγή της κρίσης ή της υποτροπής της νόσου κα
δ) η διασφάλιση της συνέχειας της ψυχιατρικής θεραπείας μετά τη νοσηλεία.
Επιπλέον, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην προώθηση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης, με την παροχή υπηρεσιών εντός της κοινότητας, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας, την αποτροπή του στιγματισμού και της περιθωριοποίησης του ψυχικά πάσχοντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ