Πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας Ε.Π.Σ. Δράμας

0
1226

Σε μια ψυχρή μέρα για τις ομάδες με την πτώση της θερμοκρασίας να αγγίζει τους μηδέν βαθμούς, τα γκολ ήρθαν με το σταγονόμετρο. Αναβολή στον Βώλακα λόγω χιονιού. Μια ακόμη νίκη για τον πρωτοπόρο Πανδραμαϊκό.
Αναλυτικά η 18η αγωνιστική

Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
Ένα καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ξηροποτάμου. Το δημοτικό στάδιο Δράμας λόγω ακαταλληλότητας στις κερκίδες δεν μπορεί να φιλοξένει κόσμο. Δυστυχώς για τον πρωτοπόρο Πανδραμαϊκό θα παίζει όλα του παιχνίδια εκτός έδρας. Ίσως προλάβουν και γίνουν τα έργα και επιστρέψει πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν έχοντας διαστήματα με καλό ποδόσφαιρο βγάζοντας τις τεχνικές αρετές τους στο γήπεδο. Η Πετρούσα προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και είχε μια καλή παρουσία. Διανύει καλή περίοδο και βρίσκεται σε καλή θέση με το ρόστερ της να είναι μικρό και σίγουρα είναι μια πιο άπειρη ομάδα σε σχέση με τους κόκκινους. Ο Πανδραμαϊκός έχει δείξει ότι φέτος είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Δίκαιο το αποτέλεσμα και μια ακόμη νίκη για τον Πανδραμαϊκό που έχει το εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη μέσα στον Καλαμώνα.

Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Σε ένα ντέρμπι στο γήπεδο της Φτελιάς δυο καλές ομάδες και παραδοσιακές στην Α΄ κατηγορία προσπάθησαν για να πάρουν την νίκη. Ο ισχυρός αέρας επηρέασε αρνητικά την ποιότητα του αγώνα και τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων. Με δυσκολία η μπάλα κυλούσε κόντρα στην ροη του αέρα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Άξιοι συγχαρητήριων οι παίκτες των δυο ομάδων για την προσπάθειά τους. Οι ομάδες βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Παρά την κούραση άντεξαν οι αετοί. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν κατάλληλος για ποδόσφαιρο οι ομάδες ήθελαν να παίξουν όσο πιο καλά γινόταν. Από νωρίς οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς υπάρχουν μεγάλες φάσεις από τις δυο ομάδες. Σε ένα καλό διάστημα για τους κίτρινους με καλή κυκλοφορία και ωραίες κινήσεις κατάφεραν να κάνουν δυο ακόμα γκολ και να καθαρίσουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να μπουν στο παιχνίδι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους. Βρίσκονται σε χαμηλή θέση και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Χρειάζεται συσπείρωση και πίστη για την σωτηρία. Ο αγώνας είχε ως αρνητική στιγμή τον τραυματισμό του Τότκα. Περαστικά στον τερματοφύλακα των Αμπελόκηπων και να επιστρέψει πιο δυνατός.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
Αναβολή λόγω ισχυρής χιονόπτωσης

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ-Α.Ε. Κ.ΒΡΥΣΗΣ
Ένα καλό παιχνίδι προμηνυόταν στο γήπεδο της Χωριστής. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη στις δικές τους καλές στιγμές. Στις χαμένες ευκαιρίες έμεινε η Κ. Βρύση που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Δίκαιο το αποτέλεσμα άλλα έπρεπε να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι τουλάχιστον ένα τέρμα. Αμφότεροι βρίσκονται σε καλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να παραμείνουν σε υψηλές θέσεις.

ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
Ένα παιχνίδι που από την αρχή έμοιαζε δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Το πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να σκοράρουν δις και να πάρουν τους πολύτιμους βαθμούς. Μια νίκη μετά από καιρό για τους γηπεδούχους που τους δίνει μια ασφάλεια, βρισκόμενη σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Θέλει να πάρει μερικούς ακόμα για να μην έχει πιθανότητες κινδύνου και μπει σε περιπέτειες. Ο Ξηροπόταμος σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Δύσκολα έφτανε στην αντίπαλη περιοχή χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Θα φανεί στην συνέχεια με πιο τρόπο θα μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά. Θέλει υπομονή από όλους γιατί είναι μια νέα ομάδα μετά τις μεταγραφές και θα χρειαστεί χρόνος για να δείξουν ομοιογένεια και να έρθουν τα αποτελέσματα. Υπάρχει ακόμα χρόνος και αρκετά παιχνίδια. Απογοήτευση για το αποτέλεσμα αλλά βλέπουν το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στον Μέγα. Αισιοδοξία και ενθουσιασμός στον Π.Α.Ο.Π.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ-ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΘ. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
Για τον Άρη Καλαμώνα το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι κακό διότι ανέβασε την διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού. Ωστόσο συνεχίζουν ενωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύουν όλοι στον σύλλογο ότι θα καταφέρουν να κρατήσουν τον ΚΑΛΑΜΏΝΑ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία στην Α κατηγορία. Ο Δουμπέσας δεν έφυγε με άδεια χεριά από το γήπεδο του Καλαμώνα και συνεχίζει την συγκομιδή βαθμών. Δείχνει ότι θα παλέψει για την σωτηρία του. Σε ανοδική πορεία και οι δυο ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή τους. Δίκαιο το αποτέλεσμα.
ΡΕΠΟ: ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής
Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ-Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 0-0
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2-0
ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ Δ-Δ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ-Α.Ε. Κ.ΒΡΥΣΗΣ 2-0
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ-Μ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-0
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ-ΜΑΥΡ. ΑΘ.ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ 0-0
ΡΕΠΟ ΆΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ

A κατηγορία βαθμολογία 2018-19
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 44*
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 35
Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 35
Γ.Σ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 34
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 30
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 28*
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ 28
Α.Ε ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 23
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΣΟΥ 20
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 18*
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 14*
ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ 10
ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ 9
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 9
ΜΕΓΑΣ ΑΛ.ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 8
* ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική
Α.Ε. ΒΡΥΣΗΣ-Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ
Μ.ΑΛΕΞ. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΑΘ.ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Α.Ε. ΚΥΡΓΙΩΝ-ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΡΕΠΟ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ