Πρωταθλήτρια ομάδα του σχολικού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης αγοριών το 1ο ΓΕΛ Δράμας

1ο ΓΕΛ - 4ο ΓΕΛ 37-29

0
342

Το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου, στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης», ολοκληρώθηκε το σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης αγοριών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ νομού Δράμας, με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα στο 1ο Γενικό Λύκειο και στο 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας.
Το 1ο Γενικό Λύκειο επικράτησε δίκαια με το τελικό 37-29 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα του νομού, παίρνοντας το εισιτήριο για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί με το νέο έτος. Σε αυτή τη Β΄ φάση των σχολικών αγώνων η ομάδα του 1ου Λυκείου θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές άλλων νομών, με στόχο τόσο τη διάκριση όσο και τη σημαντική μοριοδότηση για τους μαθητές της ομάδας του σχολείου.
Ο αγώνας είχε ένταση, δυναμισμό και πολλές φάσεις, με τους μαθητές των δύο σχολείων να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να γεμίζουν το γήπεδο με όμορφο αγωνιστικό παλμό. Η ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου επέδειξε ψυχραιμία, σταθερότητα, ταχύτητα και άριστη αγωνιστική πειθαρχία, κρατώντας από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα. Με την ολοκλήρωση του τελικού, το σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης αγοριών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ νομού Δράμας κλείνει τη φετινή του διαδρομή, αφήνοντας πίσω όμορφες στιγμές, συναγωνισμό και την επιβεβαίωση ότι η Δράμα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον σχολικό αθλητισμό.
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Τα στοιχεία του αγώνα:
Πεντάλεπτα: 3-0, 4-3, 13-5, 18-8, 23-10, ημιχρ. 26-13, 29-16, 33-18, 34-24, 37-29
Οι ομάδες:
1ο ΓΕΛ Δράμας (Ευγενία Τριανταφυλλίδου):Μάρκος Βασλής, Στέφανος Χιλιώτης, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Μποσκοψίου, Γιώργος Σιδηρόπουλος, Σταύρος Σαχινίδης, Χριστόδουλος Καζανάς, Κωνσταντίνος Δημητριάδης, Αλέξανδρος Γιαρδέλης, Άγγελος Αντωνιάδης, Δημήτριος-Εφραίμ Αποστολίδης, Δημήτριος-Μάριος Γιαννίκης, Μάριος-Σταμάτης Γιαρδέλης, Μάρκος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Τσακίρης.
4ο ΓΕΛ Δράμας (Μιλτιάδης Παπαδόπουλος): Ορέστης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Αβραάμ Αναστασιάδης, Ραφαήλ-Άγγελος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Καρτάλης, Πρόδρομος Κωτούλας, Χαράλαμπος Τσουβαλόγλου, Στυλιανός Κιαπίδης, Χρήστος Κασμερίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!