Πρώτη προπόνηση για Δόξα Πετρούσας και παρουσίαση της ομάδας

0
2886

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της Δόξας Πετρούσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες του Δημήτρη Κυριακίδη πάτησαν ξανά χορτάρι μετά από περίπου 4 μήνες. Η Δόξα Πετρούσας έχει θέσει ως στόχο και τη φετινή χρονιά η ομάδα να βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό του Κυπέλλου. Παράλληλα με την πρώτη προπόνηση, έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας.

Δημήτρης Κυριακίδης

Πριν από την πρώτη προπόνηση ο προπονητής της Δόξας Πετρούσας Δημήτρης Κυριακίδης δήλωσε:
Καταρχάς, να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους όσοι θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο φέτος, σε μια περίοδο ιδιαίτερη λόγω της κατάστασης που περάσαμε εξαιτίας της παγκόσμιας πανδημίας. Σίγουρα είναι μια καινούργια αρχή για την ομάδα μας μετά τη μεγάλη αποχή που είχαμε και για τον προβληματισμό που υπάρχει γενικά με το τι θα γίνει και με το πρωτάθλημα και γενικότερα με τα οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι ομάδες. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ προσωπικά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, διότι μας αρέσει η δουλειά μέσα στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές έχουν την ίδια διάθεση. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα προκύψουν και στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε φέτος.

Σας έλειψε η αγωνιστική δραστηριότητα;
Είναι αλήθεια ότι λείπει η αγωνιστική δραστηριότητα σ’ εμάς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο και ζούμε μέσα σε αυτό. Παρόλα αυτά, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και εμείς με αυτόν τον τρόπο, αφού οι εντολές ήταν να σταματήσουν τα πρωταθλήματα και γενικότερα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό κάναμε και σήμερα είμαστε υγιείς για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά.

Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει νέο Δ.Σ. και υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και φέτος. Ποιοι είναι οι στόχοι της Δόξας Πετρούσας για τη νέα χρονιά;
Στο Δ.Σ. της Δόξας Πετρούσας υπάρχουν κάποια νέα πρόσωπα, αλλά παραμένουν και κάποια παλιά που ασχολούνται χρόνια με την ομάδα διοικητικά. Υπάρχει διάθεση, έχουν στόχους, θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε και στους ποδοσφαιριστές ότι η ομάδα έχει στόχους και ιστορία και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Υπάρχει ο στόχος του πρωταθλήματος, υπάρχει ο στόχος του κυπέλλου, καθώς η Δόξα Πετρούσας είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Όλα αυτά, όμως, θα τα συζητήσουμε ξανά σε κανένα μήνα, όταν η ομάδα «ρολάρει» λίγο, καθώς ακόμα είμαστε και σε αναζήτηση κάποιων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Υπάρχει ένα αξιόλογο ρόστερ αυτή τη στιγμή και θεωρώ ότι με την προσθήκη δύο-τριών ακόμα ποδοσφαιριστών θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα.

Είστε από τις πρώτες ομάδες που ξεκινούν προετοιμασία και βλέπουμε κάποια νέα πρόσωπα. Υπάρχουν μεταβολές στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά;
Ξεκινάμε σήμερα, διότι από ό,τι μας έχουν ενημερώσει το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Όσον αφορά το ρόστερ, φύγανε κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν από τα βασικά «γρανάζια» την περσινή χρονιά και πήγαν σε κάποια άλλα σωματεία ή ψάχνουν να βρουν αυτή την στιγμή, ενώ ήρθανε 2-3 καινούργια παιδιά τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή, αφού οι μεταγραφές ξεκινούν στις αρχές Αυγούστου, είμαστε και εμείς σε αναμονή ώστε να τελειώσουν γρήγορα αυτές οι διαδικασίες, για να αποκτήσουμε επίσημα αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

 

Η παρουσίαση της ομάδας

Στόικος Κωνσταντίνος
Άλμπερτ Τσέλα
Αστεριάδης Νίκος
Αυγητίδης Κώστας
Βασιλειάδης Αντώνης
Βόλακλης Νίκος
Γιαγκούλας Ιωάννης
Γιώργος Γεωργιάδης
Δροσίδης Βαγγέλης
Ζεμαδάνης Ανέστης
Ζεμαδάνης Κυριάκος
Ιακωβίδης Ανδρέας
Καλλέργης Θόδωρος
Κυριακίδης Σταύρος
Κύρτζης Γιώργος
Μιχαηλίδης Άγγελος
Ξενίδης Λάζαρος
Παπαγεωργίου Δημήτρης
Σεπαρδάνης Χρήστος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ