Πρώτη προπόνηση για τη Δόξα Βώλακα

0
1962

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της Δόξας Βώλακα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες του Λευτέρη Ροδίτη πάτησαν χορτάρι μετά από αρκετό διάστημα και σίγουρα ήταν μια χαρούμενη στιγμή για όλους. Επίσης, πριν από την έναρξη πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός του Συλλόγου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Πρόεδρος: Στάικος Ιωάννης
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να είναι γεροί χωρίς τραυματισμούς και να έχουμε πάνω από όλα υγεία. Εύχομαι επίσης και σε όλο το Δραμινό ποδόσφαιρο, σε όλα τα παιδιά, σε όλες τις ομάδες να είναι γεροί και η κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Τα πλάνα είναι και φέτος να πάμε καλύτερα από πέρσι. Οι στόχοι ήδη έχουν τεθεί από τη διοίκηση. Κάθε χρονιά εμείς αγωνιζόμαστε για να πάμε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω. Πέρσι τερματίσαμε δεύτεροι, φέτος θα βγει κάτι καλύτερο. Ο νοών νοείτο.
Το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι ελπίζω όλα τα παιχνίδια να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο χωρίς παραβολές και παρεμβάσεις. Να έχουμε πάνω από όλα στο μυαλό μας το ευ αγωνίζεσθαι. Είναι ό,τι καλύτερο για εμένα που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Εύχομαι και πάλι υγεία σε όλο τον κόσμο και στα δικά μας παιδιά.

Προπονητής: Λευτέρης Ροδίτης
Σήμερα έχουμε την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Είναι η έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν της ομάδας Δόξας Βώλακα και η προετοιμασία ξεκινάει σήμερα. Μπαίνουν οι βάσεις για τη σταθεροποίηση, τη διατήρηση και τη βελτίωση της αγωνιστικής φόρμας των ποδοσφαιριστών. Ελπίζω η φετινή χρονιά να ξεκινήσει και να τελειώσει σαν την προηγούμενη και να έχουμε υγεία όλοι ποδοσφαιριστές και όλος ο κόσμος. Νομίζω ότι είναι μέλημα και δικό μου και της διοίκησης να ενισχυθεί η ομάδα, επειδή αυτή τη στιγμή από το περσινό ρόστερ έχουμε κάποιους τραυματίες και κάποιους οι οποίοι έχουν πάει στον στρατό. Αυτή τη στιγμή έχουν έρθει τρεις ποδοσφαιριστές, ο Βαγγέλης Παγκάκης, ο Άγγελος Μπόσκος και ο Μίλτος Βασιλειάδης, και νομίζω ότι χρειαζόμαστε άλλους δύο-τρεις ποδοσφαιριστές για να κλείσει το ρόστερ, ώστε να μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους.
Νομίζω ότι στην ομάδα του Βώλακα με το υπάρχον ρόστερ και με τις μεταγραφές που θα γίνουν, θα δώσουμε ένα λιθαράκι. Φέτος θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε κάτι παραπάνω από πέρσι.
Εύχομαι υγεία και μια καλή αρχή σε όλους τους διοικούντες, σε όλα τα παιδιά, στους ποδοσφαιριστές, σε όλο το Δραμινό ποδόσφαιρο.

Τερματοφύλακας: Βαγγέλης Παγκάκης
Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Βλέπω πράγματα που μου αρέσουν. Ήδη από το Σάββατο που ήρθαμε για πρώτη μέρα υπάρχει πάρα πολλή οργάνωση και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται από παιδιά του χωριού δηλώνει ότι προϋπήρχε το καλό κλίμα. Ήρθα εγώ, ήρθαν και άλλα παιδιά, για να κάνουμε ένα καλό σύνολο. Οι στόχοι είναι υψηλοί σίγουρα. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ