Σ.Φ. Δόξα Δράμας «Μαυραετοί»: «Οι μικροπρέπειες και οι εγωισμοί δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και δεν ενδιαφέρουν κανέναν μας»

0
570

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επίκειται η διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Δράμας μεταξύ της Δόξας Βώλακα και της Α.Ε. Καλαμπακίου. Και οι δύο αυτές ομάδες, όπως άλλωστε και πολλές ακόμα του νομού μας, όποτε τους ζητήθηκε προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους στην μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας, την αγαπημένη όλων μας Δόξα, είτε με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους είτε με την παραχώρηση αθλητών. Επειδή, λοιπόν, οι προσωπικές κόντρες – φιλοδοξίες – διαμάχες δεν αφορούν κανέναν πλην ορισμένων ελαχίστων που αποσκοπούν πιθανότατα σε προσωπικά συμφέροντα, θα πρέπει να καταλάβουν και οι μεν και οι δε ότι το γήπεδο του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανήκει σε όλους, όπως επίσης και το ποδόσφαιρο της Δράμας ανήκει σε όλους τους Δραμινούς πολίτες και δεν είναι μαγαζάκια κανενός.
Καλούμε, λοιπόν, αυτούς που ηγούνται των δύο αυτών χώρων, δηλαδή την Ε.Π.Σ. Δράμας και τον Γ.Σ. Δόξα, να αφήσουν στην άκρη τις όποιες διαφωνίες τους για το καλό του αθλήματος αλλά και του τόπου μας και να παραχωρηθεί το γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού. Να διευκρινίσουμε ότι δεν ζητούμε απλά να εισακουστεί η άποψη μας αλλά ΑΠΑΙΤΟYΜΕ ως Δραμινοί και ως Δοξαίοι να εφαρμοστεί για να μην έχουμε άλλα. Οι μικροπρέπειες και οι εγωισμοί δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και, όπως προαναφέρθηκε, δεν ενδιαφέρουν κανέναν μας. Πράξτε το αυτονόητο!

Σ.Φ. Δόξα Δράμας «Μαυραετοί»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ