Σε δύο διεθνείς εκθέσεις μέσα στον Μάρτιο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

0
131

Σε δυο διεθνείς εκθέσεις, στην Αθήνα για την Foodexpo 2023 και στο Λονδίνο για την IFE (The International Food & Drink Event) θα συμμετάσχει μέσα στο Μάρτιο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 22 με 23 Μαρτίου 2023, στο Λονδίνο.
Η IFE (The International Food & Drink Event) είναι η κορυφαία και ίσως αυτή με την περισσότερη σημασία εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στη Μεγάλη Βρετανία. Κάθε δύο χρόνια, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα σας σε ξένες αγορές, να εμπνεύσουν ή ακόμη να εμπνευστούν και να προσθέσουν κάποιο νέο προϊόν στην δική τους επιχείρηση. Η IFE, International Food & Drink Event, συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές Τροφίμων και Ποτών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στην Αγγλία. Για περισσότερα από 40 έτη, η IFE συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής & εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων.
Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συμμετάσχει πρώτη φορά στην εν λόγω έκθεση και στόχος της είναι με την παρουσία της στις συγκεκριμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της και επιπλέον να ενισχύσει τη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
Παράλληλα η ΠΑΜΘ θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών Foodexpo 2023, που γίνεται από 18-20 Μαρτίου στην Αθήνα. Είναι η τρίτη φορά που η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα μετάσχει στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην FOODEXPO. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί σήμερα έναν κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό και τη μεγαλύτερη έκθεση για τα τρόφιμα και ποτά στη χώρα μας. Είναι πόλος έλξης για εκατοντάδες παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις διεθνώς. Έχει καθιερωθεί ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Θα δώσει λοιπόν μία σημαντική διέξοδο στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., παρέχοντας την δυνατότητα όχι μόνο σε μεγάλες αλλά και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έρθουν σε άμεση επαφή με σημαντικούς εγχώριους και ξένους αγοραστές, να συνομιλήσουν μαζί τους και να προβούν σε απευθείας εμπορικές συμφωνίες. Κατά το 2019 η έκθεση υποδέχτηκε 75.000 εμπορικούς επισκέπτες με 1350 εκθέτες εκ των οποίων οι 300 ήταν ξένοι από 38 χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ