Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την «επόμενη μέρα» στα διοικητικά της Δόξας

0
2563

Το οριστικό ρίξιμο αυλαίας για φέτος με το πρόωρο φινάλε της Super League 2 και την άμεση επικύρωση βαθμολογίας έφερε τη λήξη γενικότερα για τη φετινή σεζόν στη Δόξα Δράμας, αγωνιστικά και φυσικά προπονητικά (από καιρό λόγω των συνθηκών και πλέον δεν υπάρχει λόγος για κάτι διαφορετικό).
Η διοίκηση των «Μαυραετών» κινεί τις διαδικασίες για να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις και να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες, έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και βρίσκεται στη σωστή ρότα.
Παράλληλη διαδικασία, ως εξίσου σημαντικό μέλημα, είναι η ανεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης στα διοικητικά, για την «επόμενη μέρα», σε ήρεμα και ασφαλή «ύδατα».
Οι ενέργειες, οι επαφές και οι διαβουλεύσεις για το «αύριο» της ομάδας είναι ήδη σε εξέλιξη. Για την ομαλή διαδοχή σε ένα νέο «καθεστώς», με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τη συνέχεια και απόλυτα εύρυθμη λειτουργία και προοπτικές.
Με τα λιγότερα λάθη, τους λιγότερους τριγμούς και αρωγό τον φίλαθλο κόσμο της Δράμας, ακόμα περισσότερο στους «χαλεπούς» καιρούς οικονομικά. Αποστολή που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο στη «μετά-κορωνοϊού» εποχή, συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή για τη Δόξα, είναι ότι υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον εμπλοκής
στην ΠΑΕ από νέους ανθρώπους.
Παρατηρείται κινητικότητα ανάμειξης στα κοινά των «Μαυραετών» από αρκετές κατευθύνσεις
(τουλάχιστον δυο), κυρίως όμως εκτός των ορίων της Δράμας. Τίποτα ωστόσο ακόμα δεν είναι σε προχωρημένη φάση, άμεσης υλοποίησης, πολύ περισσότερο οριστικοποίησης και ανακοίνωσης. Συνεπώς, τηρείται στάση αναμονής, μέχρι η θεωρία να μετουσιωθεί σε πράξη, «ζυγίζοντας» προσεκτικά κάθε επιλογή.
Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και ίσως υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τη συνέχεια της Δόξας, που παραμένει σε κάθε περίπτωση «γωνιακό μαγαζί», για οποιοδήποτε αξιόπιστο και φερέγγυο υποψήφιο επενδυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!