ΣΕΡΓ ΔΡΑΜΑΣ: Σάρωσε τα μετάλλια η Νάταλι Παναγιωτίδου

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι νεαρές αθλήτριες

0
1734

Στις 23-25 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον “Nick Galis Hall” (Παλε ντε Σπορ) της Θεσσαλονίκης, διοργανώθηκε από τον “Αρίωνα Πανοράματος” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας το 3ο Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής “ROYAL CROWN CUP 2019”. Συμμετείχαν 450 αθλήτριες όλων των κατηγοριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό (14 χώρες).
Ο σύλλογος ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής Δράμας συμμετείχε στην κατηγορία των minis με τα πρωτοεμφανιζόμενα αστεράκια μας Αθανασιάδου Χρύσα, Δραγόζη Ιφιγένεια, Κουφόγλου Παναγιώτα, Ράλλη Αναστασία και Χριστίνα και Τσέλιου Κυριακή.
Στην κατηγορία των κορασίδων με τις Αχτσίογλου Χρυσή και Μπανιώτη Μαριλία οι οποίες κατέκτησαν την 4η θέση στη μπάλα. Και στην κατηγορία των γυναικών με τη Νάταλι Παναγιωτίδου η οποία κατέκτησε την 1η θέση στο στεφάνι, τη 2η θέση στο Σύνθετο Ατομικό, τη μπάλα και τις κορίνες και την 3η θέση στην κορδέλα.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τις προπονήτριες Ελένη Μακρή και Βασιλεία Κερατίδου για την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ