Σημαντική διάκριση για τον Μιχάλη Τοπχαναλή του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας

0
163

«Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε ότι ο Μιχαήλ Τοπχαναλής κατάφερε να λάβει υποτροφία σε Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α και συγκεκριμένα στο Wingate University Athletics.
Ο νεαρός διεθνής κολυμβητής, που μεγάλωσε αθλητικά στον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας και εδώ και λίγους μήνες είναι μέλος του Α.Σ Π.Α.Ο.Κ, κατόρθωσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ένα όνειρο το οποίο πήρε σάρκα και οστά μετά από πολυετείς θυσίες του ιδίου, αλλά και της οικογένειάς του που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα του.
Το επίτευγμα αυτό του Μιχαήλ, εκτός του ότι είναι ίσως μοναδικό στη Δράμα, πρέπει να σημειώσουμε με έμφαση ότι έγινε πράξη κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ειδικά από τη στιγμή που το Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας σταμάτησε τη λειτουργία του. Όμως το πείσμα και η επιμονή του τον βοήθησαν να ξεπεράσει τους σκοπέλους και έτσι από την άνοιξη του 2023 να ανήκει στο δυναμικό του αμερικάνικου Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνα.
Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συγχαίρει θερμά τον Μιχαήλ και του εύχεται τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο της ζωής του, αλλά και της κολυμβητικής του καριέρας.
Μαζί του, χαίρεται όλη η οικογένεια του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας για την μεγάλη αυτή διάκριση! Το άξιζες, το προσπάθησες, το πέτυχες» ανέφερε χθες σε ανακοίνωσή του ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ