Στα δέκα κορυφαία βιβλία Ευ Ζην για το 2022 το βιβλίου του Δραμινού συγγραφέα Δημήτρη Φλαμούρη

0
1471

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το βιβλίο «Το Παράδοξο Μονοπάτι προς το Νόημα της Ζωής», από τις εκδόσεις Ιβίσκος, του αγαπημένου Δραμινού συγγραφέα Δημήτρη Φλαμούρη, καθώς ψηφίστηκε στα δέκα καλύτερα βιβλία «Ευ Ζην» στην πρώτη φάση του διαγωνισμού του Public για το 2022.
Στην τελική φάση για την πρώτη θέση, οι αρχικές ψήφοι μηδενίζονται και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει εκ νέου.

Ο Δημήτρης Φλαμούρης εκτός από συγγραφέας είναι και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Για τη διάκριση στον διαγωνισμό σχολίασε:
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η είσοδος του νέου μου βιβλίου στα δέκα καλύτερα βιβλία Ευ Ζην για το 2022. Νιώθω πολύ τυχερός που ο κόσμος το αγάπησε και με στηρίζει. Προσπαθώ να περάσω ένα διαφορετικό μήνυμα απενοχοποίησης στον κόσμο της ψυχολογίας και είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπω να αγκαλιάζεται αυτή η προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω πως, όποιος θέλει να με στηρίξει σε κάτι τόσο σημαντικό για μένα, θα βοηθήσει όχι τόσο εμένα αλλά κυρίως όλους τους ανθρώπους, να γνωρίσουν ένα βιβλίο που μπορεί να τους απαλλάξει από τις τύψεις και τις ενοχές που η κοινωνία μάς φορτώνει. Να ζήσουμε πιο ελεύθεροι και ευτυχισμένοι. Είμαι περήφανος που είμαι από τη Δράμα και από την αλληλεγγύη που δείχνουμε ως άνθρωποι. Ευχαριστώ πραγματικά τους Δραμινούς για τη συνεχόμενη συμπαράστασή τους».

Όποιος θέλει να στηρίξει τον Δημήτρη για το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό, μπορεί να το κάνει στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.publicbookawards.gr/2022/vote2022.php?auto=1&CatID=8&id=2152 για το 2022 το βιβλίου του Δραμινού συγγραφέα Δημήτρη Φλαμούρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ