Στα τέλη Αυγούστου η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας

0
5806
Χατζησαρόγλου με τους άμεσους συνεργάτες του σε πρόσφατο σεμινάριο για τους προπονητές

Ξεκίνησε δειλά-δειλά ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 από τη διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας. Έτσι, η διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας σκέφτεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά τον δεκαπεντάυγουστο είτε το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου είτε 29-30 Αυγούστου, ενώ σίγουρο πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο ότι το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας θα διεξάγεται Σαββατοκύριακο και όχι αποκλειστικά Σάββατο.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ, το σενάριο είναι να ξεκινήσει την Κυριακή 30 Αυγούστου ή την Κυριακή στις 6 Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά πρόκειται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα από τη διοργανώτρια αρχή, ώστε να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός των ομάδων.
Να θυμίσουμε ότι η Α’ ΕΠΣ Δράμας τη νέα χρονιά θα έχει 18 ομάδες, ενώ το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ θα έχει περίπου 14, με ενδεχόμενο αυτό το νούμερο να είναι πιο κάτω.
Πέρα από τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, η διοίκηση του κ. Χατζησαρόγλου έχει να σκέφτεται και τις εκλογές της ΕΠΟ που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα και τις εκλογές της Ένωσής μας, που ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ