Στη Δράμα σήμερα η Φώφη Γεννηματά

0
3527

Στο πλαίσιο των επισκέψεών της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Σήμερα Δευτέρα, επισκέπτεται τη Δράμα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τους φορείς του Νομού στο Ξενοδοχείο «ΚΟΥΡΟΣ» και στη συνέχεια στις 2:30 μ.μ. θα συνομιλήσει με τα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος στην «Ατλαντίδα».
Όπως αναφέρει η ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στη Δράμα: «Η επίσκεψη της Προέδρου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με πρώτη στάση της την πόλη μας θεωρούμε ότι προσδίδει ουσία και περιεχόμενο στην αυτόνομη πολιτική μας πορεία.Αυτή η απευθείας επαφή της είναι το στίγμα μας για να κρατήσουμε την Κοινωνία Όρθια με την οικονομία ζωντανή. Για να βγει η Ελλάδα οριστικά από την κρίση χρειάζονται ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ. Η Ελλάδα χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο, ελληνικής ταυτότητας και ιδιοκτησίας, σχέδιο μέσα από το οποίο θα ανακτήσουμε αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και τελικά τη χαμένη κυριαρχία. Σχέδιο μέσα από το οποίο θα ωφεληθεί η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Δεσμευόμαστε ότι τον Σεπτέμβριο και μετά την ολοκλήρωση των κοινωνικών διαβουλεύσεων, θα παρουσιάσουμε την εναλλακτική πρόταση του κόμματός μας για την ανάκαμψη της οικονομίας και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, ανάχωμα στη συντήρηση, ασπίδα για τη Δημοκρατία, στήριγμα στην κοινωνία ενάντια στο πελατειακό κράτος και την αδιαφάνεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ