Στην αυλή του Μαρμάρινου Σπιτιού της Αγίας Βαρβάρας θα γίνει η φετινή απονομή των ετήσιων Βραβείων ΚΥΚΛΩΨ

0
1159

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιάννης Ξανθούλης

H Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΥΚΛΩΨ, έχοντας ως ιδρυτικούς σκοπούς την ανάδειξη του νομού Δράμας και την προβολή του έργου των ανθρώπων της, προσκαλεί τους Δραμινούς τo Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στην αυλή του Μαρμάρινου Σπιτιού της Αγίας Βαρβάρας στην εκδήλωση απονομής των ετήσιων Βραβείων ΚΥΚΛΩΨ.

Για το έτος 2021, θα δοθούν βραβεία στις ειδικές κατηγορίες:
– Επιστήμονα
– Αγρότη / Κτηνοτρόφου

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η απονομή των διακρίσεων του 3ου και 4ου Φωτογραφικού Διαγωνισμού της ΚΥΚΛΩΨ με θέμα «Τα νερά της Αγίας Βαρβάρας Δράμας» (2020) και «Τα τρένα και η περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Δράμας» (2021) αντίστοιχα.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Γιάννης Ξανθούλης.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης απονομής, θα πραγματοποιηθούν στον Εκθεσιακό χώρο της ΚΥΚΛΩΨ τα εγκαίνια της έκθεσης «Η φωτογράφος Βούλα Παπαϊωάννου (1898-1990), από τα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη», με τον επιτρεπόμενο αριθμό παρισταμένων.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα για την πανδημία μέτρα. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ