Στις 22-24 Οκτωβρίου το Α’ Επιστημονικό Συμπόσιο «Χωριστή, Ιστορία και Πολιτισμός»

0
759

Το Α’ Επιστημονικό Συμπόσιο «Χωριστή, Ιστορία και Πολιτισμός» πραγματοποιείται την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου στη Χωριστή. Επιστήμονες και ερευνητές που ασχολούνται με την ιστορία και τον πολιτισμό της Χωριστής παρουσιάζουν τα πορίσματα των μελετών τους, με στόχο να φωτιστεί ο πολυκύμαντος βίος της Κοινότητας.
Για την παρακολούθηση του Συμποσίου με φυσική παρουσία είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής/κράτηση θέσης στην ιστοσελίδα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής: https://msxoristis1906.gr
Στον χώρο θα τηρούνται όλες οι συνθήκες ασφάλειας της δημόσιας υγείας και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) είτε Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19. Για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας των εισερχομένων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού ταυτότητας. H χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ